Berlin Marathon 28 wrzesnia 2003

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kledziku, ja mam wrażenie że kibice bardzo się cieszą jak się odnajdą kibice z zawodnikami na trasie. Po takim zawołaniu po imieniu i odmachnięciu biegacza najczęściej doping jest intensywniejszy tak jakby się już dopingowało kogoś znajomego. No, jak już zna się jego imię...
Jak kiedyś w Berlinie po starcie (500m) mijający mnie Sławek podbiegł do mnie i dał mi buziaka to rozległy się brawa i wiele osób zagadnęło potem do mnie, a wszyscy miło się uśmiechali.

Czy ktoś jeszcze będzie tylko oglądał maraton?
PKO
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Masz Karola swieta racje. Przetestowalem to podczas sobotniego maratonu (Brombachsee Marathon). Bieglismy lesnymi duktami i kibicow bylo niezbyt wielu. Trzeba bylo o nich dbac :) Usmiechalem sie wiec i machalem dopoki tylko mialem sily, oni zas odwdzieczali sie wspanialym dopingiem :) :) :)

kledzik
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karola: ja bede jechal w maratonie ale ... rowerowym w Gorzowie :) (27.09)
w tym roku niestety o Berlinie moge tylko pomarzyc, a szkoda bo akurat taka piekna rocznica
pozdrawiam wszystkich ktorzy sie wybieraja, za rok mam nadzieje dolacze do Was :)
Awatar użytkownika
przemo
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Świetny pomysł z naklejkami identyfikującymi Polaków! Zostało jednak trochę mało czasu na jakieś zorganizowane działanie - naklejki trzeba by przygotować do piątku (koszt naklejek nie byłby wielki - wstępnie zadzwoniłem do pierwszej lepszej drukarni i koszt 500 naklejek nie przekraczałby 100-150 zł, ale standardowy termin zamówienia 7 dni – czasami schodzą do 24 h) i później w jakiś sposób poinformować o tym jak największą liczbę osób (nie wszyscy przeglądają witrynę bieganie) i sprawnie je rozdać wśród uczestników. O ile z zamówieniem naklejek raczej nie byloby problemu, to nie bardzo sobie wyobrażam ich dystrybucję tuż przed biegiem.

Zawsze jednak każdy może sobie indywidualnie kupić godło, czy flagę na naklejce i przylepić na koszulce.

Pozdrawiam
Przemo
Przemo
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

GiganT aż mnie ciarki przesżły..będe biegał 3 raz w Berlinie i wiem,że rzeczywiście atmosfera, trasa i itp spokojnie pozwalają uzyskać lepszy wynik...fizycznie może jestem przygotowany na taki wynik ale psychicznie jeszcze nie... ;-) To taki strach przed takim czasem hiihiihii.... może stopniowo się zbliże ;-)
Obaczymy !!! Dziękuję !!!
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
keram56
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Karola, z naszego klubu w maratonie berlińskim bierze czynny udział sześć osób i przynajmniej dwie osoby dodatkowo (Jola i Isia) będą jako kibice.
keram
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nawet nie śmiem marzyć że je spotkam, bo w mojej 5 letniej historii kibicowania w czasie maratonu berlińskiego dwa razy po starcie spotkałam ludzi z Polski. W zeszłym roku poznałam i trochę wymęczyłam łażeniem po Berlinie dwie dziewczyny z Poznania.
Czy biegniecie też w biegu śniadaniowym w sobotę?
Awatar użytkownika
keram56
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Raczej nie, do Berlina przyjeżdzamy w piątek ale część z nas przyjeżdza późno wieczorem (z Warszawy wyjazd ok. 14.30), w sobotę planujemy powłóczyć się trochę po Berlinie. Wiem ile ludzi jest na maratonie w Berlinie ale jak podamy godz. o której będziemy odbierać numery i jakieś szczegóły charakterystyczne to może? Nocować będziemy w hotelu Formula pod Berlinem, nocowaliśmy tam trzy lata temu.
keram
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też chcieliśmy (jeszcze nic straconego) nocować w FORMULE, we wschodniej części Berlina, ale wybraliśmy B&B (pokoje w domu z ogrodem, cena nieznacznie niższa i jest możliwość upitraszenia sobie czegoś) w zachodniej części bliżej położone startu, targów, stadionu.
Numery odbierzemy pewnie w czasie pasta party.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I jak tam atmosfera przed maratonem? Ja juz wiem ,że jak stanę na starcie do dam czadu ! Nogi same poniosą !
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Och, pomyliłam się! To nie miała być FORMULA, ale ETAP Hotel. Finalizujemy jednak rezerwację noclegu z drugiej strony miasta.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pogoda zapowiada sie maratońska.
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie juz tak adrenalina rozsadza,że chyba polecę za Tergatem ;-) Hihiihihihihi (tak czy tak za nim polecę ponad godzinę z tyłu..)
Awatar użytkownika
raner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ponieważ maraton w Berlinie tuż tuż życze powodzenia  wszystkim forumowiczom  zamierzajacym tam wystartować.

maja być same rekordy życiowe  !!!
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b]  gg310854
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biorąc pod uwagę interwał jaki zaprezentował wczoraj PAweł w Kabatach, w Berlinie zaprezentuje się na pewno dobrze. Życiówka zagrożona.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ