Tego jeszczenie było.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nie no raczej kupie go w sklepie jeżeli dostane rozmiar, jeżeli nie to będę go z internetu zamawiać.
po pierwsze wolę wiedzieć że w razie reklamacji nie trzeba bawić się w odsyłanie itd a inna sprawa to to że 20 zł różnicy to nie tragedia a ja już teraz potrzebuje tego stanika a z internetu trochę będę musiała czekać. ale jak będzie jakaś ogromna różnica cen to będę musiała poczekać na ta paczkę.
niestety albo stety. taki mamy rynek że konkurencja jest ogromna i to normalne że ludzie kupują tam gdzie taniej. w końcu na tym to polega.

mały dawno Cię nie było widać ;)
PKO
Awatar użytkownika
blackfish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karola199 pisze:mały dawno Cię nie było widać ;)
Że czytasz to wiemy, ale czy już biegasz?
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

piecze bułki :P i ochote na nie innym robi :ble:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jestem, jestem - żyję i... nie biegam. Nie biegam, więc i pisać nie mam o czym. Dużo pływam, dużo siedzę w saunie, baaaardzo dużo się rozciągam. Ale jak byłem w d*** tak ciągle jestem i kontuzja nie odpuszcza ni cholery. Jadę na Warmię na kilka dni - może tamtejsze powietrze zdziała cuda :) Bo tego, że w końcu coś owe cuda zdziała jestem pewien!
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

to zamawiam dla Ciebie piękna pogodę ;)

zadziałają zadziałają. komu jak komu ale Tobie musi się udać powrót do formy :)

ja poszłam pobiegać... po strasznie długim czasie. całe szczęście dziecko nie wbiegało mi na bieżnie, ale bez nerwów się nie obeszło. biegłam powoli, a raczej truchtałam. zawsze coś 43min mi to zajęło. trochę mało i czuje straszny niedosyt ale nie chciałam testować więcej cierpliwości mojego dziecka. jutro tez sobie potruchtam w miarę możliwości a w niedziele hiehiehie kettle :D będzie czad :D nie mogę się doczekać
Awatar użytkownika
Sammi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie wiem jak Wy, ale ja strasznie głupio i chamsko czułabym się, idąc do sklepu, mierząc, pytając, szukając jakiejś rzeczy, po czym zamiast kupić ją w owym sklepie zakupiłabym ją w necie. Kilka złotych taniej chyba nie robi wielkiej różnicy... :oczko:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

rzeczywiście to chamstwo kupować tanio!
wystawianie na aukcjach/sklepach internetowych róznych rzeczy taniej to też chamstwo! trzeba kupowac jak najdrożej-żeby sklep miał się z czego utrzymać :sss:

Sammi dziecko drogie... :bum: życia nie znasz...
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
Mama Kin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sammi, za kilka złotych to by mi się pewnie nie chciało, ale kilkadziesiąt złotych większości z nas już robi różnicę - mamy konkretną ich ilość do dyspozycji, jak wydamy na jedno, to nie starczy na drugie.
go get 'em tiger
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

UWAGA UWAGA !!

cena schock absorbera w sklepie 239zł po zniżce 227.05zł
cena z decathlonie 139.90

no sorry ale zmierzyłam ten stanik w tym sklepie .. pomijam że baba chciała mi wcisnac za mały rozmiar .. albo za duzy..
ale zapytałam dlaczego jest taka rozbierznośc.. powiedziała że nie możliwe że ona bierze od producenta (yhy) i jest dużo droższy a w decathlonie widocznie wyprzedaja ostatnie sztuki i dlatego...
no ale az taka walnięta nie jestem żeby przepłacać 100zł. !! 20 ok ale 100?? w ramach tego mam pełny strój legginsy i koszulka. alleluja.

tak wyglada u mnie oszczedzanie. co z tego ze kupie taniej stanik skoro zaoszczedzone pieniadze i tak wydam :/ ... ale to jest rozumowanie kobiet.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

chciałam kupic buty w sklepie sport. koszt 269, mieli tylko męskie modele, zmierzyłam, podziekowałam, wyszłam
jade do chałupy, odpalam internet, kupuję za 169 :sss:
cześć jak czapka :spoczko:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Iseul
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

no sorry ale zmierzyłam ten stanik w tym sklepie .. pomijam że baba chciała mi wcisnac za mały rozmiar .. albo za duzy..
ale zapytałam dlaczego jest taka rozbierznośc.. powiedziała że nie możliwe że ona bierze od producenta (yhy) i jest dużo droższy a w decathlonie widocznie wyprzedaja ostatnie sztuki i dlatego...
no ale az taka walnięta nie jestem żeby przepłacać 100zł. !! 20 ok ale 100?? w ramach tego mam pełny strój legginsy i koszulka. alleluja.
SA rzeczywiscie do wszystkich sklepow (z bielizna, sportowych itd) dystrybuuje swoje produkty centralnie, dlatego wszedzie w tych sklepach kosztuje okolo 240pln, faktycznie sa to staniki brane od producenta. Zreszta jesli np. w sportowym sklepie czy bieliznianym nie bedzie rozmiaru a klient chce kupic przez sklep tzreba dosc dlugo czekac, bo tyle trwa sprowadzenie z oficjalnej dystrybucji (a szybciej mozna sobie samemu kupic z brytyjskich sklepow on-line).

Decathlon nie jestem pewna, jaka ma dystrybucje w tej chwili, ale na pewno jako miedzynarodowa kupujaco ogromne ilosci siec mogl wywalczyc inne ceny i moze sobie pozwolic na nizsze marze na egzemplarze. Wszystko razem daje szokujaca roznice w cenie. Dlatego wiele mniejszych sklepow juz zrezygnowalo ze sprzedazy SA, a dystrybuuje Panache, gdzie ta roznica pomiedzy tanim sklepem internetowym z UK i sklepem w Polsce jest wiele mniejsza.

Ja akurat zgadzam sie z Sammi - nie chodzi o to, ze "chamstwo" to jest kupowanie taniej i mamy kupowac tam, gdzie jest najdrozej, tylko skoro ktos chce kupic taniej, to niech nie traktuje pracownika sklepu jak niewolnika, który ma mnie za darmo obsluzyc, a sklepu jak darmowej przymierzalni. Jesli uwazam, ze jest za drogo i mnie nie stac - dziekuje i wychodze. Proste.

Sama wiele rzeczy (np. wlasnie bielizne) kupuje w UK ze wzgledu na cene, kilkadziesiat zlotych tez robi mi roznice i to akurat dobrze rozumiem. Jesli nie bylam pewna co do rozmairu - zamiawalam okoliczne i odsylalam niepasujacy. SA Run czy spokojnie mozna nabyc (juz z kosztami przesylki) za 100. Na ebayu mozna kupic nowe PS nawet za 50pln, sa strony i spolecznosci internetowe, gdzie mozna poradzic sie co do rozmiaru i ograniczyc ryzyko pomylki (jesli dla kogos te 25pln za odsylke do UK to jest juz istotna kwota), wiec naprawde jest sporo mozliwosci.
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

no to się dyskusja zrobiła. no ale ja byłam nastawiona na zakup w sklepie bo on jest mi naprawde potrzebny. chyba sobie popsulam piersi bo strasznie ciagnie boląco mnie pod pachami i pomiędzy. dlatego mogłabym przepłacić ale nie aż tyle.
myślałam że zaoferuje mi trochę większy rabat. jakoś musze wytrwac do piatku przyszłego. w niedziele na siłownie jeszcze coś wymyślę.

dziś idę pobiegac.. trzeba wracac do formy :P
Awatar użytkownika
spietrza
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Spójrz na sklepy biegowe ponieważ mają zniżki od kilku dni i może trafisz na odpowiedni dla ciebie model
Triathlon to moje hobby
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Iseul pisze:
Ja akurat zgadzam sie z Sammi - nie chodzi o to, ze "chamstwo" to jest kupowanie taniej i mamy kupowac tam, gdzie jest najdrozej, tylko skoro ktos chce kupic taniej, to niech nie traktuje pracownika sklepu jak niewolnika, który ma mnie za darmo obsluzyc, a sklepu jak darmowej przymierzalni. Jesli uwazam, ze jest za drogo i mnie nie stac - dziekuje i wychodze. Proste.

Sama wiele rzeczy (np. wlasnie bielizne) kupuje w UK ze wzgledu na cene, kilkadziesiat zlotych tez robi mi roznice i to akurat dobrze rozumiem. Jesli nie bylam pewna co do rozmairu - zamiawalam okoliczne i odsylalam niepasujacy. SA Run czy spokojnie mozna nabyc (juz z kosztami przesylki) za 100. Na ebayu mozna kupic nowe PS nawet za 50pln, sa strony i spolecznosci internetowe, gdzie mozna poradzic sie co do rozmiaru i ograniczyc ryzyko pomylki (jesli dla kogos te 25pln za odsylke do UK to jest juz istotna kwota), wiec naprawde jest sporo mozliwosci.

Ty masz taką filozofię, a ktoś inny ma inną. Zaakceptuj to i nie próbuj nikogo nawracać :)
Awatar użytkownika
blackfish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sammi pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja strasznie głupio i chamsko czułabym się, idąc do sklepu, mierząc, pytając, szukając jakiejś rzeczy, po czym zamiast kupić ją w owym sklepie zakupiłabym ją w necie. Kilka złotych taniej chyba nie robi wielkiej różnicy... :oczko:
Sammi skąd Ty się urwałaś... z disneyowskiej bajki? Life is brutal :bum:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ