Poznań
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W kwestii formalnej składam jednorazowy wniosek o rozpoczęcie zajęć w dniu 29 listopada o godzinie 9:00. O 11 jest gp, będzie więc sporo czasu na pobranie numeru startowego.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Widzę, że niepotrzebnie wywołałam dyskusję :P Przepraszam więc tych, którzy moim "sorry" poczuli się urażeni. Masz troszkę racji odnośnie wprowadzania tych angielskich zwrotów do języka polskiego, sama jestem nazywana nazistką językową :P
Reasumując w ramach poprawy zastosowałam w poście wszystkie haczyki i kropeczki i obiecuję poprawę
i zapraszam do fabryki nie tylko pobiegać na bieżni, ale zrobić jakiś fajny trening funkcjonalny lub popatrzeć na dupeczki sama chetnie z wami pojde
Reasumując w ramach poprawy zastosowałam w poście wszystkie haczyki i kropeczki i obiecuję poprawę
i zapraszam do fabryki nie tylko pobiegać na bieżni, ale zrobić jakiś fajny trening funkcjonalny lub popatrzeć na dupeczki sama chetnie z wami pojde
-
- Zaprawiony W Bojach
idę jutro ok. 18, ktoś dołączy? yekaterina, yeah?
-
- Rozgrzewający Się
Będe w tym czasie tam w pracy
-
- Zaprawiony W Bojach
ooo...
- aduch
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 34:46
A w której to fabryce szlifujesz formę jeśli można wiedzieć ?
Dali mi jakiegoś free pasa na tydzień to może kiedyś wykorzystam żeby poćwiczyć pod czujnym okiem trenerki, która wie po co są te dziwne urządzenia (:
Dali mi jakiegoś free pasa na tydzień to może kiedyś wykorzystam żeby poćwiczyć pod czujnym okiem trenerki, która wie po co są te dziwne urządzenia (:
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 51,53
Wiem że może mój refleks zawodzi, ale ja też biegłem w Luboniu
Rewelacji nie ma, ale mnie cieszy: miejsce 1018 nr startowy 1353 czas 55:27 netto
A tutaj trochę fotek z biegu, może ktoś się odnajdzie
https://www.dropbox.com/sh/1vsnlc1tbdgs ... jv9na?dl=0
Rewelacji nie ma, ale mnie cieszy: miejsce 1018 nr startowy 1353 czas 55:27 netto
A tutaj trochę fotek z biegu, może ktoś się odnajdzie
https://www.dropbox.com/sh/1vsnlc1tbdgs ... jv9na?dl=0
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ok. Uzupełniłem wyniki.
-----------------------------
W najbliższą sobotę start w gp. O tym rzecz jasna przypominać nie muszę, bo to jeden z ważniejszych punktów w kalendarzu poznańskiego bbl. Informuję natomiast, że zajęcia oregano z uwagi na ten start przesunąłem na 9:00. Są to też ostatnie zajęcia na stadionie w tym roku. Od grudnia spotykamy się w ramach oregano project na browarnej mili. Kto nie zna tego miejsca, to znajdzie link na pierwszej stronie wątku.
-----------------------------
W najbliższą sobotę start w gp. O tym rzecz jasna przypominać nie muszę, bo to jeden z ważniejszych punktów w kalendarzu poznańskiego bbl. Informuję natomiast, że zajęcia oregano z uwagi na ten start przesunąłem na 9:00. Są to też ostatnie zajęcia na stadionie w tym roku. Od grudnia spotykamy się w ramach oregano project na browarnej mili. Kto nie zna tego miejsca, to znajdzie link na pierwszej stronie wątku.
-
- Zaprawiony W Bojach
Yacool, dziękuję Ci za doping na dzisiejszym City.
Pozwoliło mi to uciec przed metą jakiejś dziewczynie, która mnie ciągle goniła.
Czego ona mogła chcieć ?
Zapytam Cię z innej beczki. Jak grzyby po deszczu wyrosły u mnie siłownie zewnętrzne i mam do dyspozycji w 3 miejscach bieżnię antygrawitacyjną, na naklejce nazywają to biegaczem. Jest jeszcze coś takiego, że gibiesz się na tym na boki stojąc na tym na baczność a góra jest unieruchomiona bo trzeba się trzymać.
Powiedz co mógłbym na tym wszystkim robić, jak to robić, po co to robić ?
Często przebiegam obok niej w ramach rozgrzewki lub wracając z treningu i mógłbym się zatrzymać i coś na niej porobić.
Pozwoliło mi to uciec przed metą jakiejś dziewczynie, która mnie ciągle goniła.
Czego ona mogła chcieć ?
Zapytam Cię z innej beczki. Jak grzyby po deszczu wyrosły u mnie siłownie zewnętrzne i mam do dyspozycji w 3 miejscach bieżnię antygrawitacyjną, na naklejce nazywają to biegaczem. Jest jeszcze coś takiego, że gibiesz się na tym na boki stojąc na tym na baczność a góra jest unieruchomiona bo trzeba się trzymać.
Powiedz co mógłbym na tym wszystkim robić, jak to robić, po co to robić ?
Często przebiegam obok niej w ramach rozgrzewki lub wracając z treningu i mógłbym się zatrzymać i coś na niej porobić.
Wpiszę tu swoje wyniki gdy:
5k będzie poniżej 1? minut
10k będzie poniżej 4? minut
21k będzie poniżej 1h i ?? minut
42k będzie poniżej 3h i ?? minut
Na razie takich wyników nie ma więc siedzę cicho.
5k będzie poniżej 1? minut
10k będzie poniżej 4? minut
21k będzie poniżej 1h i ?? minut
42k będzie poniżej 3h i ?? minut
Na razie takich wyników nie ma więc siedzę cicho.
-
- Zaprawiony W Bojach
możesz na niej pracować nad zakresem ruchu w biodrach i poczuć przez chwilę chociaż obszerne wahadła jakie cieżko uzyskać w biegu po 5 czy 6 min/km. Ważne tylko by biodra, miednicę trzymać prosto, nie cofać.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wstawiłem wyniki z ostatniego gp.
Zarysowała się bardzo równa grupa na 18 minut. Tu aż się prosi, żebyście przynajmniej raz w tygodniu biegali razem akcent. Taki trening w wydaniu kenijskim będzie nawet lepszy niż zawody, bo na pełnym luzie i bez startowego stresu.
--------------------------------------
W sobotę oregano na browarnej mili i od razu proponuję zabawę biegową 40x30"/30". Będzie bolało.
Zapraszam serdecznie.
Zarysowała się bardzo równa grupa na 18 minut. Tu aż się prosi, żebyście przynajmniej raz w tygodniu biegali razem akcent. Taki trening w wydaniu kenijskim będzie nawet lepszy niż zawody, bo na pełnym luzie i bez startowego stresu.
--------------------------------------
W sobotę oregano na browarnej mili i od razu proponuję zabawę biegową 40x30"/30". Będzie bolało.
Zapraszam serdecznie.
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
Git, będę.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Ja na razie nie biegam nic mocniejszego, ale za jakieś 4 tygodnie, od nowego roku, bardzo chętnie podłączę się do akcentów w grupie. Już na poprzednim GP rzuciło mi się w oczy, że zrobiła się spora ekipa na tym samym poziomie. Wspólnie będzie można bardzo mocne treningi zrobić
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszam do udziału w konkursie świątecznym na moim blogu. Św. Mikołaj przygotował fajne upominki książkowe
https://www.facebook.com/DoThingsAlways ... 7567022457
http://qbakrause.blogspot.com/2014/12/h ... -nr-1.html
Powodzenia!
https://www.facebook.com/DoThingsAlways ... 7567022457
http://qbakrause.blogspot.com/2014/12/h ... -nr-1.html
Powodzenia!