Angina

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
krylu94
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jestem po Anginie . Jeszcze trochę boli mnie gardło, biorę antybiotyki a jutro mam zawody bieg na 1000m i dobrze się czuję lecz nie wiem czy to jest dobre dla mojego zdrowia . Jak myślicie pobiec ?
PKO
Awatar użytkownika
skyisthelimit
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 43:50

Nieprzeczytany post

A co my mamy Tobie powiedzieć? Że biegnij ile wlezie? Moim zdaniem jeżeli nie są to ważne zawody to warto sobie odpuścić bo można sobie większej szkody narobić. Ale i tak zrobisz co uważasz :P
5km - 21:37
10km- 43:50
15km- 1h:04min:22sec
BiegaczPolski
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

krylu94 pisze:Jestem po Anginie . Jeszcze trochę boli mnie gardło, biorę antybiotyki a jutro mam zawody bieg na 1000m i dobrze się czuję lecz nie wiem czy to jest dobre dla mojego zdrowia . Jak myślicie pobiec ?
z niewyleczoną do końca anginą, po antybiotykoterapii i wysokiej gorączce (jak to przy anginie) na pewno zapierdzielisz rekord życiowy więc leeeeć chłopie :D
rojass
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W mojej szklanej kuli wyładowały się baterie. Nie wiem co Ci odpowiedzieć... może sam pomyśl... ?
BiegaczPolski
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rojass pisze:W mojej szklanej kuli wyładowały się baterie. Nie wiem co Ci odpowiedzieć... może sam pomyśl... ?
juz dawno po biegu i po anginie wiec moze dlatego Twoja szklana kula niczego nie pokazała
rojass
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Być może :-D
klosia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Powinieneś zdać sobie sprawę jak poważne mogą być komplikacje po niewyleczonej anginie.
magda.cent
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja bym nie ryzykowała na Twoim miejscu, na pewno będziesz miał sporo większe osiągi, a gardło i angina nie lubią wysiłku. Do tego to ogromne obciążenie i grozi powikłaniami.
Codziennie biegam, aby odregować stres związany z moim życiem z oponami. Teraz staram się pisać blog: http://1-opony.com/, ale bieganie i Nordic walking to nr 1!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ