Komentarz do artykułu Wings For Life World Run powróci do Polski 3 maja 2015 roku

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
daeone
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:06
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Super impreza! Pomysł, cel, organizacja, gwiazdy, które się włączyły. Jedyne co mi się nie podobało to zamieszanie z Peru (brak transmisji itp). Wiem że w tym roku będzie jeszcze lepiej.
Obrazek
Ludziowiec
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:02
Życiówka w maratonie: 3:20:20

Nieprzeczytany post

Biegłem w tym roku.
Zupełnie inny bieg niż inne: ultra, maratony, połówki...
Atmosfera na trasie poza Poznaniem, jaką zawsze chciałem zobaczyć: starszych ludzi stojących/siedzących na ławkach, krzesłach przed swoimi domami, po kościele, odświętnie przyodziani...
To zupełnie inna inszość, to jak moje spotkanie na "głębokiej wsi", gdy starsza Pani pasąca krowy zapytała mnie z rozbawieniem, ale i z lekkim uznaniem (choć TO może moje "widzenie niewidzianego" w obliczu starszej Pani), czy to aby dobrze tak męczyć się bardzo biegnąc i biegnąc...

Dla mnie takie chwile podczas biegania są równie ważne, jak udział w zawodach i ich zakończenie z przyzwoitym/dobrym rezultatem (w zależności co komu).

Przegapiłem termin 30 września, ale to nie zmienia faktu, że czekałem na moment otwarcia "bramki" do zapisów, co niebawem dokonam.
Jeśli pokonasz co wcześniej nie znałeś, to poznanie właśnie rozpocząłeś od siebie.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

O 10:00 w TVN24 bedzie krótkie wejście.
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W tym roku, zatrzymali mnie przed wiatrakami za Powidzem. Ciekawe czy w następnym roku firma dołoży cegiełkę i po lepszej taktyce, zrobię pierwszy wynik ultra? :hej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Ludziowiec
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:02
Życiówka w maratonie: 3:20:20

Nieprzeczytany post

Gife pisze:W tym roku, zatrzymali mnie przed wiatrakami za Powidzem. Ciekawe czy w następnym roku firma dołoży cegiełkę i po lepszej taktyce, zrobię pierwszy wynik ultra? :hej:

Czyli jechaliśmy na tym samym, "wózku" ze zdobywczynią Pucharu dla najszybszej/najdalej biegnącej kobiety...

Był to chyba najładniejszy odcinek trasy. Może także dlatego, że byłem w "czołówce" (chodzi o stawkę :hahaha: )

W 2015 roku MUSZĘ zobaczyć Jezioro... i wtedy będę trochę szczęśliwszym człowiekiem. Choć przed ultra, czy będzie dobrym pomysłem tak spinać się na asfalcie...?

Pewnie tak.
Do przyszlego... :taktak:
Jeśli pokonasz co wcześniej nie znałeś, to poznanie właśnie rozpocząłeś od siebie.
Awatar użytkownika
javai
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:49:29
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W tym roku kibicowałem w Kobylnicy, na przyszły rok plan minimum 31km.
Po co ja biegam?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ