mclakiewicz - komentarze
Moderator: infernal
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Z toaletowym numerem 2 też miałem ostatnio przeboje. Z 3 razy musiałem się ewakuować i przerywać trening - gdy miałem w pobliżu samochód to pół biedy, ale raz przeszedłem ,,pod napięciem'' dobrych parę kilometrów i tylko się modliłem aby dojść bezpiecznie do domu
McLakiewicz, nie wgłębiałem się, ale gdzie jest trasa Silesia Marathonu? Czy gdzieś w Katowicach? Przed emigracją w tym mieście właśnie mieszkałem, ale wówczas bieganie nie było mi jeszcze w głowie.
pozdrawiam!
McLakiewicz, nie wgłębiałem się, ale gdzie jest trasa Silesia Marathonu? Czy gdzieś w Katowicach? Przed emigracją w tym mieście właśnie mieszkałem, ale wówczas bieganie nie było mi jeszcze w głowie.
pozdrawiam!
BKWC - Blog
Komentarze
5km - 19:06
10km - 41:28 (nie oficj.)
21km - 1:31:57
www.wrobels.pl - blog z życia emigranta
Komentarze
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Cześć.
Trasa jest TU. Generalnie są to Katowice, kawałek Siemianowic i kawałek Mysłowic. Start i meta pod Silesia City Center.
Trasa jest TU. Generalnie są to Katowice, kawałek Siemianowic i kawałek Mysłowic. Start i meta pod Silesia City Center.
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Nie, biegnę "towarzysko". A to jaki czas zrobię jest drugorzędny. Jestem już i tak maksymalnie wkurzony na ten maraton, bo mam dośc treningów robionych pod coś. żadnej radosci z tego nie mam. Jak tylko go przebiegnę to zaczynam run for fun i to chyba w opcji 3, lub nawet 2 razy w tygodniu.
-
- Wyga
- Kontakt:
Dzięki McLakiewicz!
Zdążyłem się już zapoznać z mapką i widzę, że fragment trasy biegnie nawet przez moje osiedle (Giszowiec) i dalej znajomym laskiem aż na Muchowiec.
Zdążyłem się już zapoznać z mapką i widzę, że fragment trasy biegnie nawet przez moje osiedle (Giszowiec) i dalej znajomym laskiem aż na Muchowiec.
BKWC - Blog
Komentarze
Komentarze
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Ja dziś tylko kilogram cięższy...ale ciężko mi nabiegać tempo bliżej Twojemu...
Muszę sobie rozplanować coś jak się poogarniam i będzie więcej czasu...
Muszę sobie rozplanować coś jak się poogarniam i będzie więcej czasu...
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
W szafie pięć par butów a Ekideny50 tłukę teraz niemal na każdym treningu. Ten but jest mistrzowski coś około 400 km zrobione i poza zmiana koloru żadnych problemów a swoje też ważę
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Tak, ekideny to taki kałasznikow wśród butów.
Bytom odpuszczam, profil trasy przekreśla możliwość zrobienia dobrej życiówki. Wybieram Gliwice 19 października, mognęło mi gdzieś, że jest atest a poza kawałkiem na początku i finiszem ma być cały czas płasko lub z górki.
Bytom odpuszczam, profil trasy przekreśla możliwość zrobienia dobrej życiówki. Wybieram Gliwice 19 października, mognęło mi gdzieś, że jest atest a poza kawałkiem na początku i finiszem ma być cały czas płasko lub z górki.
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Ano i chyba tak zrobię. O wiele bardziej niż na ten maraton jestem napalony na połówke 19 października, zobaczymy, czy legendarna pomaratonska hiperkompensacja pprzyniesie jakiś niezły rezultat.
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Przy Silesia City Center jest parking na ponad tysiąc aut aut. Sklep otwierają o 10, więc parking będzie cały dla nas.