@smopi
Dziękuję za życzenia i cieszę się, że sporo osób czyta moje wypociny. To dodatkowa motywacja i radość z mojego biegania.
@acer
Oczywiście, że wniosek nasuwa się jeden. We wrześniu Mariusz nie wrzucał biegania z Drugą Połówką po 7'/km, które wydatnie zaniżały mu średnie tempo z całego miesiąca
Oczywiście zadzwoń jak dojedziesz to się gdzieś spotkamy

.
@mihumor
Niestety trasa w Dolinie 3 Stawów pokrywa się z zeszłorocznym Kukuczką. Mam nadzieję, że tym razem zamkną ją dla pieszych.
Chłopaki łamanie 3h kusi, ale realnie patrząc nie jestem jeszcze na tym poziomie, a tym bardziej na poziomie Mariusza ( mega zapas prędkości masz nade mną ). Plan jest jasny, wszystko poniżej 3:10 to będę zadowolony. Trzymajcie kciuki, aby mnie nie poniosło na początku. Oczywiście chcę wycisnąć z tego biegu maks, ale tak jak mihumor pisał: jadę po bandzie i cienka granica jest do wypadnięcia za nią.
<dream mode on>
Jedyny moment, kiedy bym się odważył zaatakować 3h to taki scenariusz, że mam dzień konia i na 30 km jestem w czasie <= 2:10 ( równe tempo 4'20"/km ) i tętnem < 170 bpm. Wtedy ( zakładając ten dzień konia ) 12 km po 4'06"/km można spróbować.
<dream mode off>
No, ale dość tych marzeń. Zejdźmy na ziemię. 3:09:59 i będę zadowolony.
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog ->
Komentarze ->
Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43