Wczoraj z Marcinem rozmawiałem i już tylko 88kg.Sylw3g pisze:Co?z tych 90kg.
Jak ustrzeli dobry czas z tą wagą to będzie oznaczać,że forma jest,tylko żarcie trza zredukować a
życiówki posypią się same.

Moderator: infernal
Wczoraj z Marcinem rozmawiałem i już tylko 88kg.Sylw3g pisze:Co?z tych 90kg.
Tylko nie poganiaj mnie na "trójkę",bo źle skończę.mar_jas pisze:Pół roku nam zajęło dojście do wniosku że trójka na Orlenie to było jak machanie szabelką na czołgi ... śmiałem się z tego chyba z pół godziny jeszcze po naszej rozmowie![]()
![]()
![]()
I bardzo mi sie podoba Twój pomysł na bieganie...myślę że podejście szybkościowe będzie znacznie lepiej na Nas działać niż danielsowe...może nie wszystkie pomysły wykorzystam, ale napewno część będe od Ciebie zgapiał![]()
Osttani Twój trening bardzo do mnie przemawia, w sumie bardzo lubię takiego typu treningi, to sie nie bierze z nikąd, co w tym musi być...
Bede trzymał kciuki na Silesii, pewnie gdzieś na trasie tez poganiał...
tu bym się zgodził, choć pisaliście wtedy że w miare łatwo to wchodzi! więc nie zgodził bym się z teorią Marcina że nie byliście przygotowani na łamanie 3-jki! Bardziej popełniliście błędy na końcówce przygotowań, czyli za mało odpoczywaliście myśląc że góry możecie przenosić!Krzychu M pisze:Danielsa oboje biegaliśmy za szybko i za dużo.
Skawina? Bukowno? i te 5-tki na parkrunie?Krzychu M pisze:poprawę
dychy z częstymi startami na piątkę.
nie przesadzajKrzychu M pisze:Nawet połówki na wiosnę nie pobiegnę
Na kacu apetyt większy.....choć standardem jest u mnie jajecznica z 5-6 jaj.Jak dam dużo masła to pieczywo jestwypass pisze:Jajecznica z 7 jaj, to ja bym połowy nawet nie wcisnął w siebie...![]()
A ważę sporo więcej od Ciebie![]()
Masz zdrowie, a łycha zawsze jest dobra...i widzę że biega się po niej lepiej niż po piwkowaniu
Racja.Rok temu próbowałem ograniczać białko(wyczytałem,że niektórzy zawodowi kolarze tak czynią)i faktycznieSylw3g pisze:No i już wiadomo skąd te narzekania na wysoką wagę![]()
Weź sobie oblicz ile taka jajecznica ma w sobie białka - mięśnie nie chcą z Ciebie uciekaćZbyt dobrze je odżywiasz :D