ja tez dzis zrobilam tylko 10km

Moderator: infernal
ja tez dzis zrobilam tylko 10km
Żeby było jasne - ja też uważam, że tak nie powinno być, ale głową muru nie przebiję a życie jest jedno. Zamiast walczyć z tym, z czym walczyć się nie da, wolę energię przeznaczyć na coś innego.majak pisze:Myślę, że droga którą proponuje Beata jest chyba najwłaściwsza (choć zwyczajnie nie powinno tak być !)
Idąc tym tropem, to nigdy się nic nie zmieni. Należy zlikwidować "bezpłatna" opiekę zdrowotną by NFZ i ZUS i nastanie normalność. A tak, okrada się nas bezkarnie z ogromnych pieniędzy pod kłamstwem posiadania opieki zdrowotnej, której jak juz rzeczywiscie potrzeba, to jej nie mamy i płacimy 2x za to samo w prywatnej klinice. Jedno wielkie socjalne-kłamstwo do szprycowania wora dla "polityków". W NFZ jesteś byłem, które miało czelność zachorować, a prywaciarza klientem, którego należy szanować i się pochylać mad jego każdą zachxianką.Zamiast walczyć z tym, z czym
walczyć się nie da, wolę energię przeznaczyć na
coś innego.
Z tym się w zupełności zgodzę.Sylw3g pisze: Należy zlikwidować "bezpłatna" opiekę zdrowotną by NFZ i ZUS i nastanie normalność. .
WOW!7.09 17,77km
21.09 ok 1,5-2h