I nie wiem jak dobrac tempo, na ile sie nastawiac, czy tempo mojego luznego biegu bedzie odpowiednie, czy to za szybko, a moze za wolno

Moderator: beata
Ja tam się nie znam ale myślę, że 5:00 to na luzie zrobisz (a i 4:40 pewnie dasz radę patrząc na twoje wyniki z połówek).PaulinaJ pisze:ASK ja tez mam pietra!!
Zostało 9dni a ja wciąż nie wiem jak biec. Jakos nie wierze w to ze początek mozna przebiec wolniej a od któregoś km przyspieszyć. Chciałabym jednak cały dystans przebiec równym tempem. Ale jakim??
4:40 czy 5:00 czy moze 5:30!? Naprawdę nie wiem na co sie nastawić.
Międzyzdroje - szybki dojazd wygrywa a po sezonie jest spoko szczególnie, że mało kto się szlaja po okolicykatekate pisze:kojer, gdzie jesteś na wakacjorach?
Oczywiście, jak pogoda pozwoli to planuje dłuższe wybieganie na bosaka. Ale na taki kolor wody jak u ciebie raczej nie ma szansGryzzelda pisze:Kojer, to koniecznie polataj na bosaka po plazy![]()
ja wczoraj pol godziny powolutku, ale za to jak przyjemnie!
Nie ma takiej godzinykatekate pisze:Gryziu wow, jakie cudne zdjęcie!!!!!!
jestem nieprzytomnanie mogłam spac od 4tej, o 5wstałam, wypiłam kawę i poszłam pobiegać
miny rybaków na widok prawie gołej biegaczki (koszulka na ramiaczkach i krótkie spodenki) z parą z ust(od zimna) bezcenna![]()
![]()
ale cudnie się biegło :uuusmiech: