I tak dobrze, że nie walili tymi 1.5 litra, bo te chyba później wydawali

Ja biegłem, na złamanie 1:50 co mi się udało. Podczas biegu wody mi nie brakowało, ale to co słysze jest bardzo smutne. Także mocni sponsorzy tacy jak BMW i Reebok niestety nie popisali się.bosman78 pisze:Jak dla mnie dramat....z tą wodą to totalne przegięcie.... ludzie spijali reszty z butelek na ziemi a izo w ogóle nie widziałem. Wystartowałem na złamanie 2h, ale nie dałem rady min. z uwagi na brak wody a i nie ukrywam, iż również pogody. Co do trasy hmmm może gdyby pogoda była inna to by było ok, ale bieg w upale asfaltem pomiędzy ekranami bez przewiewu... jak w szklarni
Dokładnie, Tomek i Bartek super rozprowadzili, oznaczenie i wyznaczenie km godne uznaniaWłodek pisze: - b. dobre prowadzenie grupy przez Tomasza Bladosa i Bartosza Olszewskiego, dobrym rozwiązaniem było "pociągnięcie" od ok. 15 km przez Tomka mocniejszych biegaczy z grupy i pozostanie Bartka z zawodnikami chcącymi złamać 1:25:00 - wielkie dzięki;
- dobre oznaczenie kolejnych kilometrów trasy.
Ja się dziwiłem w drugą stronę z tymi zającami. Wydawało mi się, że jestem w strefie 1:50, ale od początku z jakichś 30m widziałem ich przed sobą, co mnie trochę dziwiło, ale przez cały bieg nie wpadłem na to, że mogłem wejść w strefę 1:45 na starcie (a na to chyba wygląda jak teraz tą sprawę analizujęneevle pisze: - jakieś zawirowanie z zającami - stojąc na początku strefy na 1:45 wystartowałam ponad minutę po nich.
To była dla mnie pierwsza i ostatnia edycja tego biegu. Zamierzam zagłosować swoim portfelem.robin pisze:W ulotce, którą dostaliśmy w pakiecie, dyrektor imprezy zapowiada, że trasa będzie zmieniona w kolejnych edycjachWłodek pisze:szybki PM (pod warunkiem, że trasa nie ulegnie zmianie).
Dokładnie też się zdziwiłem ale jak teraz to przeanalizowałem to może chodziło o to że jesteśmy na prawo od SzczecinaAelion pisze:czy ja się nie przeslyszalem że przed startem ten komentator rzucili jakiś tekst jakby ten bieg byli w szczecinie? o_O
"po prawej stronie szczecina" czy cos takiego :p
Woda z Karlovych Varów MAGNEZJA czy jakoś tak. No to co bracia Czesi teraz Wy będziecie winni?A jak na trasie nie będzie np. wody mineralnej, to też nie wezmą za to odpowiedzialności i zwalą na "wodnego" partnera biegu?
Okazuje się, że niestety chyba wykrakałem :/running vet pisze:Tu już wcześniej ktoś przeczuwał (wypowiedź Bogusława kilka dni wcześniej)
Woda z Karlovych Varów MAGNEZJA czy jakoś tak. No to co bracia Czesi teraz Wy będziecie winni?A jak na trasie nie będzie np. wody mineralnej, to też nie wezmą za to odpowiedzialności i zwalą na "wodnego" partnera biegu?