Gryzzelda - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale te 50 pompek to nie bylo na jeden raz, robilam seriami po 10 w lipcu to juz sie tak z tymi pompkami rozpedzilam, ze moglam zrobic 20, ale jednak miesiac przerwy zrobil swoje.
Najbardziej sie stresuje ze mnie ktos w pracy nakryje
Najbardziej sie stresuje ze mnie ktos w pracy nakryje
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Miło Cię znów czytać. Kciuki na 14ego się na pewno znajdą, czyżby to ten tego obrona? Dobrze się czasem przewietrzyć w lesie, tylko mi się udało chyba aż za dobrze, bo mnie dziś uparcie przeziębienie rozkłada.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Gryzzelda, kciuki będą, sie wie!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
strasb pisze:czyżby to ten tego obrona?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
No to Ci została już tylko kropka nad i. Jak się przeżyło sam doktorat i pisanie rozprawy, to występ przed komisją to już pikuś. A wiesz już co potem?Gryzzelda pisze:strasb pisze:czyżby to ten tego obrona?
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
No mam nadzieje ze jakos pojdzie. Jak to mowi moja kolezanka, pol godziny wstydu i doktorat na cale zycie
Na razei zostaje tu gdzie jestem. Podpisalam cyrograf na trzy lata potem sie zobaczy.
Na razei zostaje tu gdzie jestem. Podpisalam cyrograf na trzy lata potem sie zobaczy.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
No, dokładnie, dobrze koleżanka mówi. Tylko nieco zależy od lokalnych zwyczajów, czy pół, czy raczej dwie i pół godziny.Gryzzelda pisze:No mam nadzieje ze jakos pojdzie. Jak to mowi moja kolezanka, pol godziny wstydu i doktorat na cale zycie
Ładnie w tym kraju deszczowców, też bym się pewnie skusiła na cyrograf. Mój trzyletni właśnie na wykończeniu i intensywnie szukam nowego pomysłu na życie.Gryzzelda pisze:Na razei zostaje tu gdzie jestem. Podpisalam cyrograf na trzy lata potem sie zobaczy.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
nic tylko wysylac podania o pracestrasb pisze:Ładnie w tym kraju deszczowców, też bym się pewnie skusiła na cyrograf. Mój trzyletni właśnie na wykończeniu i intensywnie szukam nowego pomysłu na życie.
najlepiej do Stavanger. Moze na rozmowe cie zaprosza, to mnie odwiedzisz Chociaz ostatnio tutaj duzy kryzys i zwalniaja ludzi z przemyslu naftowego na potege. Na szczescie lososie trzymaja sie mocno
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Wysyłam, wysyłam, tylko niekoniecznie do przemysłu naftowego. Farma, biotech itp.
Ale w do Krainy Deszczowców bym się przejechała, w sumie mam jeszcze sporo urlopu. Pożyjemy, zobaczymy.
Zdrowie łososi, niech nam długo żyją!
Ale w do Krainy Deszczowców bym się przejechała, w sumie mam jeszcze sporo urlopu. Pożyjemy, zobaczymy.
Zdrowie łososi, niech nam długo żyją!
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
niestety te zwolnienia w przemysle naftowym oddzialywuja dosc silnie na caly rynek pracy.
Nas za to dotknelo rosyjskie embargo na norweskiego lososia. Na szczescie w zeszlym roku Polska wysunela sie na prowadzenie jesli chodzi o import, wiec nie jest az tak zle. A to od zeszlego roku najwieksza lokalna siec supermarketow sprowdza polskie jablka
Nas za to dotknelo rosyjskie embargo na norweskiego lososia. Na szczescie w zeszlym roku Polska wysunela sie na prowadzenie jesli chodzi o import, wiec nie jest az tak zle. A to od zeszlego roku najwieksza lokalna siec supermarketow sprowdza polskie jablka
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja tam jestem przekonana, że te fajerwerki to jednak na waszą część. Tylko taka skromna jesteś i się nie chcesz przyznać jak wszystkie idealnie na wycieczkę dograłaś.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
No z tymi fajerwerkami to powiem ze popreczka zostala usawiona wysoko... juz w drodze na dol rozpoczela sie debata co tam beda za atrakcje nastepnym razem
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Australia?strasb pisze:Ładnie w tym kraju deszczowców, też bym się pewnie skusiła na cyrograf. Mój trzyletni właśnie na wykończeniu i intensywnie szukam nowego pomysłu na życie.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Jak już do raczej Kanada.