![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Najbardziej sie stresuje ze mnie ktos w pracy nakryje
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Moderator: infernal
strasb pisze:czyżby to ten tego obrona?
No to Ci została już tylko kropka nad i. Jak się przeżyło sam doktorat i pisanie rozprawy, to występ przed komisją to już pikuś. A wiesz już co potem?Gryzzelda pisze:strasb pisze:czyżby to ten tego obrona?![]()
![]()
No, dokładnie, dobrze koleżanka mówi.Gryzzelda pisze:No mam nadzieje ze jakos pojdzie. Jak to mowi moja kolezanka, pol godziny wstydu i doktorat na cale zycie![]()
Ładnie w tym kraju deszczowców, też bym się pewnie skusiła na cyrograf. Mój trzyletni właśnie na wykończeniu i intensywnie szukam nowego pomysłu na życie.Gryzzelda pisze:Na razei zostaje tu gdzie jestem. Podpisalam cyrograf na trzy latapotem sie zobaczy.
nic tylko wysylac podania o pracestrasb pisze:Ładnie w tym kraju deszczowców, też bym się pewnie skusiła na cyrograf. Mój trzyletni właśnie na wykończeniu i intensywnie szukam nowego pomysłu na życie.
Australia?strasb pisze:Ładnie w tym kraju deszczowców, też bym się pewnie skusiła na cyrograf. Mój trzyletni właśnie na wykończeniu i intensywnie szukam nowego pomysłu na życie.