jedz_budyn pisze:@małymiś jak pogoda w weekend? Będzie burza bo jadę pobiegać w góry :p
Właśnie! Koledzy tu zachwalają że Ambit działa jako stacja burzowa! i chuopcy garminowcy tylko mogą pozazdrościć.
I jak chcą wiedzieć czy będzie burza to muszą kupić sobie Ambita...lub inny zegarek z barometrem

albo dokupić jakiś zajefajny dodatkowy czujnik do fenixa który trzeba bedzie wyłączać, bo inaczej ślad się zaciągnie w trybie dżizus mode lub od kolegi....
Dla mnie różnica taka jest, że zegarek da prędkość na rowerze i ścieżkę, ale nie da kadencji czy tam mocy ale jest to dla mnie bez znaczenia. Tak samo mi to egal , z mierzeniem kadencji biegowej z ręki. A2 to daje, ale trochę o słabej jakości, ale nie chcę footpoda, bo będę musiał o to dbać/pamiętać.
btw. myślałęm o takich czujnikach na pedały a nie na koło...
Mimo wszystko, moim zdaniem, sam zegarek typu A2/910 xt to już jest taki bajer, że dodatkowych sprzętów nie trzeba. Może Wy macie większe potrzeby w zakresie techno i dlatego musicie tam coś kombinować cały czas.... macie inne słuchawki do słuchania death metalu w biegu i na kanapie?