Cześć.
Nie chciałbym kupować butów w Internecie bez wcześniejszego zmierzenia. Ale nie znam za dużo sklepów z butami i w porównaniu do Internetu strasznie mały tam wybór.
Może podzielimy się informacjami nt. sklepów z butami?
Ja znam:
Decathlon
Biegosfera w Gdyni na Świętojańskiej
Sklepy w Rivierze w Gdyni.
W żadnym niestety nie widziałem Asicsów Hyper Speed 6, Asisców Piranha, Adizero 6M, Adidas Hagio, a te aktualnie rozważam.
Wczoraj mierzyłem Asicsy Hyper Speed 4 i niby były dobre, więc mógłbym szukać w tym samym rozmiarze wersji 6, ale inne 2 pary które mierzyłem (nie pamiętam firmy) miały duże różnice w tym samym rozmiarze!
Sklepy z butami w Trójmieście
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Sklep biegowy w manhattanie, największy wybór,
Biegosfera na Hallera
To tyle że specjalistycznych reszta to takie, gdzie obok innego asortymentu znajdziesz buty do biegania, ale cudów nie oczekuj, a tym bardziej fachowej porady, np. Outlety na szadółkach, go sport na osowej, eastend na osowej,
Biegosfera na Hallera
To tyle że specjalistycznych reszta to takie, gdzie obok innego asortymentu znajdziesz buty do biegania, ale cudów nie oczekuj, a tym bardziej fachowej porady, np. Outlety na szadółkach, go sport na osowej, eastend na osowej,
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Potwierdzam, sklep jest. Kupiłem u nich niedawno startówki Lyte33 z których jestem bardzo zadowolony.
Niemniej bieżni z kamerami jak w InterSport, ani żadnej innej "maszyny" do dobierania butów nie zauważyłem.
Wybór butów całkiem przyzwoity. Jeśli ktoś ma długą stopę (np. 32cm) to z dużym prawdopodobieństwem znajdzie coś dla siebie za stosunkowo nieduże pieniądze.
Niemniej bieżni z kamerami jak w InterSport, ani żadnej innej "maszyny" do dobierania butów nie zauważyłem.
Wybór butów całkiem przyzwoity. Jeśli ktoś ma długą stopę (np. 32cm) to z dużym prawdopodobieństwem znajdzie coś dla siebie za stosunkowo nieduże pieniądze.