Sklepy z butami w Trójmieście

PPP
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:00
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć.

Nie chciałbym kupować butów w Internecie bez wcześniejszego zmierzenia. Ale nie znam za dużo sklepów z butami i w porównaniu do Internetu strasznie mały tam wybór.
Może podzielimy się informacjami nt. sklepów z butami?

Ja znam:
Decathlon
Biegosfera w Gdyni na Świętojańskiej
Sklepy w Rivierze w Gdyni.

W żadnym niestety nie widziałem Asicsów Hyper Speed 6, Asisców Piranha, Adizero 6M, Adidas Hagio, a te aktualnie rozważam.
Wczoraj mierzyłem Asicsy Hyper Speed 4 i niby były dobre, więc mógłbym szukać w tym samym rozmiarze wersji 6, ale inne 2 pary które mierzyłem (nie pamiętam firmy) miały duże różnice w tym samym rozmiarze!
PKO
Awatar użytkownika
prorok
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Sklep biegowy w manhattanie, największy wybór,
Biegosfera na Hallera
To tyle że specjalistycznych reszta to takie, gdzie obok innego asortymentu znajdziesz buty do biegania, ale cudów nie oczekuj, a tym bardziej fachowej porady, np. Outlety na szadółkach, go sport na osowej, eastend na osowej,
rojass
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Na Szadółkach od niedawna jest również Outlet ASICS'a, ponoć dobierają buty pod typ stopy.
Awatar użytkownika
KrzysiekJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest

Nieprzeczytany post

Potwierdzam, sklep jest. Kupiłem u nich niedawno startówki Lyte33 z których jestem bardzo zadowolony.

Niemniej bieżni z kamerami jak w InterSport, ani żadnej innej "maszyny" do dobierania butów nie zauważyłem.

Wybór butów całkiem przyzwoity. Jeśli ktoś ma długą stopę (np. 32cm) to z dużym prawdopodobieństwem znajdzie coś dla siebie za stosunkowo nieduże pieniądze.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ