Racja. Nie ma paniki jak do tej pory. Ostatnio rzeczywiście mam mnóstwo obowiązków i często jestem przemęczony.maly89 pisze:Temperatura, alergia, zmęczenie - powodów może być wiele. Niepokojącym będzie fakt, jeżeli taki stan rzeczy będzie się utrzymywał przez dłuższy okres czasu.
Dawidzie - dziękuję bardzo.
Dziękuję ci Sammi. Dzisiaj kolejna osoba mi powiedziała, że wyszczuplałem. I ja to po prostu czuję. Co do poznawania siebie w lustrze, bez przesadyzmuSammi pisze:Świetnie, waga leci i lecipewnie to jeszcze bardziej motywuje do ciężkiej pracy. Piszesz, że już teraz widać różnicę, a co dopiero będzie za kilka/kilkanaście miesięcy. Nie poznasz się w lustrze

Sprawdzałem kilka razy w ten dzień i jeszcze, przez 2 kolejne dni.axe pisze:... ciężko porównywać pomiary w przypadku, gdy ważysz się "w różnych warunkach", to jeszcze wagi (szczególnie te elektroniczne) też potrafią przeklamywać...stanie krzywo na kafelku i wystarczy. Warto w takim przypadku spróbować zmierzyć 2-3 razy.
A ja się właśnie zachwycamSowa Blogowa pisze:Nie zachwycajmy się a już na pewno nie załamujmy się z powodu jednego pojedynczego wskazania wagi. To długoterminowa batalia a nie jeden krótki pojedynek