Cześć

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
777
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dziś przebieglem ponad 10km, w ponad godzinę. Widze postępy na każdej płaszczyźnie. Do biegu zostało ponad miesiąc dodając co tydzień po 2km, za miesiąc powinienem przebiec 21km :)
PKO
Awatar użytkownika
Mama Kin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

777, super!! tylko nie wiem, czy 2 km więcej co tydzień to nie za dużo, może zapytaj kogoś na wątku treningowym?
go get 'em tiger
777
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Tak, w gwoli ścisłości powiem że nie udało się ani pobiec ani poradzić sobie z moim problemem. Jednak od czasu do czasu biegam nadal, kompletuje stroje, być może 11 listopada pobiegnę w biegu niepodległości bo dystans jest mały, nie wiem tylko jak wyrobie się z pracą. Pozdrawiam wszystkich :hejhej:
EWG
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:00

Nieprzeczytany post

Witam cię 777.
Nie będę się rozpisywał, powiem Ci krótko jak kiedyś ktoś powiedział - Pokonać przeciwnika to pryszcz, pokonaj samego siebie, to jest coś.
Widzę że chciałbyś uciec od nałogu, ale za bardzo nie potrafisz, jeżeli bieganie pomogłoby Ci to wyznacz sobie mniejsze cele nie od razu półmaraton czy maraton. Potrafisz przebiec 10 km to pot szlifuj czas na tym dystansie i uczestnicz w zawodach na 10 km. Zapoznaj się z nowymi osobami i zakończ stare znajomości które ciągną do kieliszka czy czegoś gorszego.
Kiedy będziesz czuł w sobie niemoc przeczytaj kilkakrotnie tekst pogrubioną czcionką.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
PS. Jednak się trochę rozpisałem
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ