katka mojemu bratu ciepła woda do opalania nie jest absolutnie potzrebna

cava tesciówka rulezzzz

Moderator: beata
ja tam sie nie znam, ale mam wrazenie, ze jak robisz jakis akcent szybkosciowy, to potem albo robisz dzien przerwy, albo nastepnego dnia tylko spokojnie bieganie. A nie 2 akcenty dzien po dniu.katekate pisze:dzis Damian zarządził 2x10' tempem 4,21 ale nie dałam rady, zrobiłam 2x7,20
kłóciłam się z nim, że za dużo i za szybko, wsciekałam siętrzeba to poprawic, znaczy ten trening
wogóle to uważam, że 2 takie szybkie treningi to za dużo
![]()
zapewne minutykatekate pisze:kasia co oznaczają te cyfry w fartleku?![]()
yhy. uwazaj na niegoASK pisze:Katekate, ten facet chce Cie zajechac, nie daj sie
na razie mam za sobą tylko 2 treningi w tych butach, więc wielkich przemyslen nie mam. jest ok - wygodne, dynamiczne, leciutkie, a jednoczesnie nie dają uczucia twardości podłoża czy wrazenia, że biegam bosokasia41 pisze:Matiko jak sprawują się nowe buty???
franklina pisze: cava tesciówka rulezzzz![]()
![]()
ASK pisze:Cava, oczywiście, że widziałyśmy. Aż miałam ochotę wpisać na forum : "MAJKA 2xRULES!!!" ale się wstydziłam.
czy to znaczy 6 razy po 2 minuty biegu w tempie 4:50/minutę, a pomiędzy nimi 2 minuty przerwy (i co w przerwie, trucht, marsz)?ASK pisze:6 razy po 2' z przerwą 2' (...). Szybkie odcinki, jak się okazało, biegłam po 4:50