Komentarz do artykułu Nowa odsłona sklepu dla biegaczy runnersclub.pl
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Nowa odsłona sklepu dla biegaczy runnersclub.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Sklep zrobiony bardzo ładnie ale polecam się przyjrzeć temu automatycznemu doborowi butów, bo wg mnie coś tam działa nie bardzo.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wizualnie chyba faktycznie jest atrakcyjniej - ale w funkcjonalnosci jednak pewien regres nastapil...
Kiedys byl guzik "Sprawdz dostepnosc w sklepach stacjonarnych" - teraz rowniez taki guzik jest, ale de facto dzialo jedynie Szczecino-centrycznie - pokazuje tylko sklep centralny (kiedys byly informacje o calej Polsce).
Kiedys byl guzik "Sprawdz dostepnosc w sklepach stacjonarnych" - teraz rowniez taki guzik jest, ale de facto dzialo jedynie Szczecino-centrycznie - pokazuje tylko sklep centralny (kiedys byly informacje o calej Polsce).
-
- Rozgrzewający Się
Gorąca prośba o przykłady błędnego doboru, być może przegapiliśmy coś przy konfiguracji, więc każda uwaga jest dla nas cenna.Adam Klein pisze:Sklep zrobiony bardzo ładnie ale polecam się przyjrzeć temu automatycznemu doborowi butów, bo wg mnie coś tam działa nie bardzo.
-
- Rozgrzewający Się
To chwilowy błąd, pracujemy nad jego usunięciem.Robert pisze:Wizualnie chyba faktycznie jest atrakcyjniej - ale w funkcjonalnosci jednak pewien regres nastapil...
- mow_mi_stefan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:09
Po uwadze Adama rano, tez sprawdziłem i nie działało poprawnie. Dla faceta z pronacją , 80-100kg, do treningu na asfalcie powyżej 30km pokazało mi na 1. miejscu BROOKS PUREFLOW 2 i kupę innych butów, które na pewno nie były dla pronatorow. Teraz już działa OK.Sam pisze:Gorąca prośba o przykłady błędnego doboru, być może przegapiliśmy coś przy konfiguracji, więc każda uwaga jest dla nas cenna.Adam Klein pisze:Sklep zrobiony bardzo ładnie ale polecam się przyjrzeć temu automatycznemu doborowi butów, bo wg mnie coś tam działa nie bardzo.
czuj duch, Paweł
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze