Komentarz do artykułu Nowa odsłona sklepu dla biegaczy runnersclub.pl

Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Sklep zrobiony bardzo ładnie ale polecam się przyjrzeć temu automatycznemu doborowi butów, bo wg mnie coś tam działa nie bardzo.
Robert
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wizualnie chyba faktycznie jest atrakcyjniej - ale w funkcjonalnosci jednak pewien regres nastapil...

Kiedys byl guzik "Sprawdz dostepnosc w sklepach stacjonarnych" - teraz rowniez taki guzik jest, ale de facto dzialo jedynie Szczecino-centrycznie - pokazuje tylko sklep centralny (kiedys byly informacje o calej Polsce).
Sam
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Sklep zrobiony bardzo ładnie ale polecam się przyjrzeć temu automatycznemu doborowi butów, bo wg mnie coś tam działa nie bardzo.
Gorąca prośba o przykłady błędnego doboru, być może przegapiliśmy coś przy konfiguracji, więc każda uwaga jest dla nas cenna.
Sam
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Robert pisze:Wizualnie chyba faktycznie jest atrakcyjniej - ale w funkcjonalnosci jednak pewien regres nastapil...

Kiedys byl guzik "Sprawdz dostepnosc w sklepach stacjonarnych" - teraz rowniez taki guzik jest, ale de facto dzialo jedynie Szczecino-centrycznie - pokazuje tylko sklep centralny (kiedys byly informacje o calej Polsce).
To chwilowy błąd, pracujemy nad jego usunięciem.
Awatar użytkownika
mow_mi_stefan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 4:09

Nieprzeczytany post

Sam pisze:
Adam Klein pisze:Sklep zrobiony bardzo ładnie ale polecam się przyjrzeć temu automatycznemu doborowi butów, bo wg mnie coś tam działa nie bardzo.
Gorąca prośba o przykłady błędnego doboru, być może przegapiliśmy coś przy konfiguracji, więc każda uwaga jest dla nas cenna.
Po uwadze Adama rano, tez sprawdziłem i nie działało poprawnie. Dla faceta z pronacją , 80-100kg, do treningu na asfalcie powyżej 30km pokazało mi na 1. miejscu BROOKS PUREFLOW 2 i kupę innych butów, które na pewno nie były dla pronatorow. Teraz już działa OK.
czuj duch, Paweł
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ