Jak mawiali przedwojenni policjanci , kazdy kasiarz pozostawia charakterystyczny sznyt

Bo mieszkam niedaleko od Sydney. Mam nadzieje ze nie bedziesz tak nieuchwytna jak Monka, ktora jest chyba tylko wirtualna postacia. W kazdym razie mam nadzieje sie z Toba spotkac w Aus.Quote: from stewardesa on 10:26 pm on June 13, 2004
A dlaczego chcesz Sydney.
Zazdroszczę Ci - tu ledwo do 20 dochodzi. Moje zdanie jest takie, że przy 37 stC nie ma niepotrzebnych strat ciepła hihihi - uwielbiam upałyQuote: from stewardesa on 2:46 pm on June 8, 2004
Czesc! Dopiero zaczynam ale jestem pelna dobrych mysli! Robie tydzien 5min./2,5min. Niestety w krajach w ktorych teraz przebywam obecnie jest ok. 40st. w cieniu a bedzie tylko cieplej wiec biegam na biezni w silowni. I w zwiazku z ty moje pytanie - czy wyniki na biezni przeloza sie na "normalne" bieganie? A jesli nie to czy powinnam biegac na zewnatrz? (Co szczerze mowiac wcale mi sie nie usmiecha) Bede wdzieczna za odpowiedz, porade, zachete, cokolwiek. Ps. Bardzo spodobala mi sie ta strona i forum. To cos dla mnie