Moderator: infernal
jabbur pisze:wolno: 05:00 -> 07:30 <- rodzina śpiSkoor pisze:Ja to sie tylko zastanawiam kiedy ty na to bieganie czas znajdujesz
szybko: 19:00 -> 20:00 <- rodzina ogląda bajki i je kolacje (robię przed wyjściem)
opcjonalnie: 22:00 -> 01:00 <- dzieciaki śpią, żona pracuje
Podziwiam PanowieKrzychu M pisze:Można naprawdę znaleźć czas na bieganie.mnie się udało nabiegać w tamtym tygodniu 150 km.
Jeśli przy 82 nabiegałeś 3:02, to ja nie mam więcej pytańjabbur pisze:Hej, dzięki za pogłębioną analizę!
Waga - OWM robiłem z 82kg, Cracovię po 5tyg z 78kg (jedno i drugie na starcie, po ładowaniu). Tak, że nie mam problemów z redukcją (LCHF), raczej z determinacją
Plus mam sporo mięcha, nie chcę go zrzucać w imię uzyskania 1min, wolę mocniej nacisnąć.
A pogoda i inne takie - no cóż, pod tym względem zawody to zawsze loteria. Jak będzie mocno piii... wiało na Puławskiej z północy to i tak się zdechnie
- Z zeszłorocznego warszawskiego dużo nie pamiętam, bo zlazłem na 25km i wyparłem imprezę z pamięciKrzychu M pisze:W tamtym roku w Wawie było 8 stopni i bezwietrznie na stracie.Pogoda ideał.Później pojawiło się słonko,ale i tak trudno o lepszą aurę.