![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Pozdrawiam serdecznie
Moderator: infernal
Nie tajemniczy tylko nie chcę zapeszyć... nie jedno już zapeszyłem wiec tym razem chciałbym poczekać... po Kretowinach coś skrobnę w tym temaciefrelka pisze:Ależ Ty jesteś tajemniczy...Intryguje mnie to bieganie boso, ale nic to... poczekam, pośledzę, zobaczę
![]()
Pozdrawiam serdecznie
Nie, to niemożliwe, że pamiętasz! Dzięki Łuki, jesteś Wielki!wypass pisze:Kiedyś miał opowiedzieć, czemu ma Garmina 210 przez przypadek...i też czekam
Nie, jest naprawdę okjabbur pisze:Ładne masz te bose kilometraże. Nic z achillesami się nie dzieje?
Dziękiwypass pisze:Prawie 7km boso....nieźle. ...
Ciepło...roberturbanski pisze:Celem biegania na boso jest u Ciebie poprawa techniki biegu?
Nie, ale jedno wychodzi z drugiego, przynajmniej na razieroberturbanski pisze:Czy fakt, że biegasz w ten sposób ma przełożenie na poprawę tempa przy bieganiu w butach?
''Bieganie Naturalne'' jak tylko przeczytam to mogę Ci pożyczyć na przeczytanieroberturbanski pisze:Co to za książka?
Nie, nie po prostu źle Cię zrozumiałemSkoor pisze: No chyba, ze to bylo sprytny sposob na zmiane tematu i nie chcesz o tym mowic