Chyba teraz na ten kilometr nie dałbyś się chłopakom.

Moderator: infernal
heh, zapomniałeś chyba jeszcze o sobie, Tobie też forma zwyżkuje i to ostro!Krzychu M pisze:Chyba teraz na ten kilometr nie dałbyś się chłopakom.
Ja to leszcz jestem na takie dystanse.Zresztą teraz drugi tydzień z rzędu ponad 90km a planuje jeszcze dołożyć do pieca,więc świeżości nie będzie.panucci10 pisze:heh, zapomniałeś chyba jeszcze o sobie, Tobie też forma zwyżkuje i to ostro!Krzychu M pisze:Chyba teraz na ten kilometr nie dałbyś się chłopakom.
Ps. Mariusz bedziesz we środe?
wczorajszy ostatni km na parkrunie mówi co innego! wydaje mi się że urwiesz grube sekundy! za pierwszym razem nikt nie wiedział jak to lecieć, teraz już wiemy, a poza tym np Ty poszedłes ładnie od tamtego razu do przodu!Krzychu M pisze:Ja to leszcz jestem na takie dystanse.Zresztą teraz drugi tydzień z rzędu ponad 90km a planuje jeszcze dołożyć do pieca,więc świeżości nie będzie.
Ucieszy mnie każda urwana sekunda z ostatniej życiówki.
w moim przypadku to nie realne na ten czas!Krzychu M pisze:Chciałbym aby Tobie i Wojtkowi udało się zejść do 3:05.
No i Mihumor będzie.A ten gość nie odpuści.
true...Sylw3g pisze:Mariusz, gratki. Jak to mawiali starożytni Grecy: Pudło esse Pudło.