ok dzieki, a powiedz co oznacza udokumentowany zwrotjedz_budyn pisze:Wszystko wpierw załatwiaj z supportem, a osoba decydująca jest p. Krzysztof K. - jeśli zaakceptuje Ci udokumentowany zwrot wtedy załatwiacie to wspólnie przez sklep w którym kupiłeś i trwa to krótka chwilę.
ale treningi interwałowe to raczej bez problemu da sie tam zrobić ?rockduck pisze:Różnica miedzy A2 jest jeszcze taka ze musisz sobie ustawienia zmieniać w movescount, nie masz wibracji , programowanie możesz sobie wgrac przez appke, ale nie tak rozbudowane jak w Garminie. Mapa jest , tyle ze musisz wejść w opcje navigstion w czasie trwania treningu etc.
Uzywalem A1 i mam A2 , dokładność jest bardzo dobra, na żadnych zawodach nie miałem problemu , co prawda biegam tylko w tych terenowych ale nie zdarzyło mi się żeby zegarek pokazał inny dystans niż ten zalozony przez orga. Mapa jest oczywiście taka prosta poakzujaca nasz ślad tudzież nawigowanie po wgranym śladzie. Interwały da się robić bez problemu tylko nie są bezobslugowe a na myslenie , taka juz jest filozofia Suunto , problem w tym ze nie każdemu ona leży.monterpw pisze:ale treningi interwałowe to raczej bez problemu da sie tam zrobić ?rockduck pisze:Różnica miedzy A2 jest jeszcze taka ze musisz sobie ustawienia zmieniać w movescount, nie masz wibracji , programowanie możesz sobie wgrac przez appke, ale nie tak rozbudowane jak w Garminie. Mapa jest , tyle ze musisz wejść w opcje navigstion w czasie trwania treningu etc.
a mapa jest w znaczeniu trasa która przebyłem czy taka ja w fenixe gdzzie wgrałem sobie np dolny śląsk i mam narysowane ulice miasta itp?
a powiedz jak jest z dokladnością gps jesli używałeś ambita 2
ok a możesz opisac jak wyglądają ekrany w treningach tzn wiem że mozna mieć 8 stron po 3 pola danych w których jesli dobrze rozumiem moge ustawic jakie chce informacje, ale nie kumam jak działaja te aplikacje, powiedzmy mam wgrane 3 apki i one pokazuja jakiś tam parametr i teraz czy moge ustawić sobie jedna ze stron zeby pokazywała info z tych 3 apek czy każda zajmuje jedną stronęrockduck pisze:Uzywalem A1 i mam A2 , dokładność jest bardzo dobra, na żadnych zawodach nie miałem problemu , co prawda biegam tylko w tych terenowych ale nie zdarzyło mi się żeby zegarek pokazał inny dystans niż ten zalozony przez orga. Mapa jest oczywiście taka prosta poakzujaca nasz ślad tudzież nawigowanie po wgranym śladzie. Interwały da się robić bez problemu tylko nie są bezobslugowe a na myslenie , taka juz jest filozofia Suunto , problem w tym ze nie każdemu ona leży.monterpw pisze:ale treningi interwałowe to raczej bez problemu da sie tam zrobić ?rockduck pisze:Różnica miedzy A2 jest jeszcze taka ze musisz sobie ustawienia zmieniać w movescount, nie masz wibracji , programowanie możesz sobie wgrac przez appke, ale nie tak rozbudowane jak w Garminie. Mapa jest , tyle ze musisz wejść w opcje navigstion w czasie trwania treningu etc.
a mapa jest w znaczeniu trasa która przebyłem czy taka ja w fenixe gdzzie wgrałem sobie np dolny śląsk i mam narysowane ulice miasta itp?
a powiedz jak jest z dokladnością gps jesli używałeś ambita 2
ok a możesz opisac jak wyglądają ekrany w treningach tzn wiem że mozna mieć 8 stron po 3 pola danych w których jesli dobrze rozumiem moge ustawic jakie chce informacje, ale nie kumam jak działaja te aplikacje, powiedzmy mam wgrane 3 apki i one pokazuja jakiś tam parametr i teraz czy moge ustawić sobie jedna ze stron zeby pokazywała info z tych 3 apek czy każda zajmuje jedną stronę