Zacznij trenować

Moderator: infernal
Tu się zgadzam! Jeszcze 2lata temu to by było nie do pomyślenia! Świetnie się rozwijałaś i nie sądziłem że tak sobie pofolgujeszLadyE pisze:albo decyduje sie na dlugotrawly wysilek bez odpowiedniego przygotowania
Prawie 7 godzinny wysiłek fizyczny...LedyE pisze:w sumie pokonianie trasy zajelo mi 6:42:47
Strasb chodzilo mi raczej o tego rodzaju "przetrwanie"strasb pisze:Widzę, że kolejny jeszcze bardziej imponujący start. "Przetrwać sezon" to segerowałoby raczej treningową monotonię, a tu u Ciebie raczej same fajerwerki. Podziwiam!
oby obyGife pisze:Łapię się za głowę, jak można tak nieprzygotowanym uderzać w takie zawody..
Mam nadzieję, że wyciągasz lekcje z tego wszystkiego i kiedyś doczekam się odrobiny przygotowania, a nie, wiecznego przypadku?
ja jestem bardzo delikatna i nie nadaje sie do takiej pracyzoltar7 pisze:Prawie 7 godzinny wysiłek fizyczny...LedyE pisze:w sumie pokonianie trasy zajelo mi 6:42:47![]()
Zastanawiam się czy nie bardziej opłacalne byłoby, abyś się zatrudniła w cegielni jako pracownik fizyczny albo w kopalni jako górnik (rębacz) dołowy
Ona zawsze zaczyna jak gepard a kończy jak gazelaioannahh pisze:Lady, dobrze było, finiszowałaś jak gazela :D
Ja jestem uczulony na... pracęLedyE pisze:ja jestem bardzo delikatna i nie nadaje sie do takiej pracyzoltar7 pisze: Zastanawiam się czy nie bardziej opłacalne byłoby, abyś się zatrudniła w cegielni jako pracownik fizyczny albo w kopalni jako górnik (rębacz) dołowyw dodatku jestem uczulona na kurz :P