ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Szelma, kupilam sobie Skechers GoRun 2 Ride. Dzis juz cierpie troche mniej, ale wczoraj to ledwo kustykalam, bo obydwie stopy sobie zalatwilam.
Kasia, Kojer, gratuluje wynikow w zawodach.
Charm, a tobie najdluzszego biegu! :)

Kate, zdrowka!
PKO
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

charm bez obrazy dla kasi ale takie sukcesy jak Twój bardziej mnie cieszą niz starych wyjadaczy :hejhej: :bum: bo kasia jest mega dobra a chce byc skromna :taktak:

kasia taki czas i marudzisz? :sss: wstydz sie :oczko:

Ja dzisiaj na 5km biegłam :bum: z poczatkujaca kolezanką :ble: i nie byłysmy ostatnie (obiecałam ze biegne obok niej) :nienie: i czas chyba tez bez żalu bo 29:28 :hej: jestem z niej dumna!!!
Obrazek
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Charm Tobie gratuluje przede wszystkim! Nie ważne tempo, ważne, że biegacz coraz więcej, dłużej i że wciąż sprawia Ci to ogromna radość!

Kasia :wrr: nie marudzic tu prosze, następnym razem bedzie lepiej!
Tyś dobra wiec rozumiem Twoje rozgoryczenie. Mnie tez tak ruszyło moje 5mce w biegu na 10, 11 maja. Cóż, było minęło, trzeba trenować!
Niestety biegi masowe to rzeź, nie wiem jak dam radę za 2 tyg we Wro!

Koper, franklina Wam rownież!

Ja dziś pobiegłam połówkę w Jaworze! Osz cholera.... Sobótka to był dla mnie pikus!! Tutaj dopiero poczułam co to znaczy podbieg, niby tylko 3km...ale jakie :orany: :orany:
Czas 1:37 więc czuje, że progres jest i to mńie cieszy.
A że do zwyciężczyni straciłam jakieś 8-9 min to pominę :hej: :hej:
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

paulina o fuck to Ty nie biegłas a zapier**** :hej: extra ale ja bym padła pyskiem na mecie :ble:

dzisiaj baaardzo moda dziewczyna biegała na 5km z nami,moze 17lat miała...i taki sobie sloowly jogging zrobiła ze az przyjemnie sie na nią patrzało jak ostatnia wbiegała na mete :hej: powaznie :spoko: luzik wymalowany na twarzy,prawie nie zgrzana,ot sobie szurała bo tak jej wygodnie :bum: byłam w szoku ze taka młoda i nie miała zacięcia takiego jak co niektórzy.... :hejhej:
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

Paulina :szok: jesteś mega!! :sss:
kasiu, jak tam, ryczysz jeszcze? :tonieja: :oczko:
franklinko-kupiłaś jakiegoś fona? a co to za bieg był? w słupsku?
charm :spoczko: ogromne gratulacje, pamiętam moje początki z takimi dystansami, czułam sie, jakbym przebiegła ultramarton conajmniej :hahaha: uściski

a ja nie mam weny do biegania.... :niewiem:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Kate a Ty to może sie wykuruj?? Coooo??!! :hejhej:
To wtedy wena przyjdzie!

Dziewczyny zapierdzilela to dzisiejsza zwyciężczyni, wczoraj 2ga w biegu po schodach sky tower run, dziś półmaraton... Istny cyborg :-)
Ale wiecie, to super dziewczyna, przesympatyczna, skromna i taka pogodna.
Aaa no i policjantka :hej: wiec wiecie, ewenement taki :hahaha:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kurna, ja podziwiam tych biegaczy wszytskich, wczoraj poleciał pieknie ten, no Galen Rupp dyche w 26minut z hakiem :orany: dziś mój kolega na piątke 19 zhakiem :hahaha: dziś Paulina :spoczko: kolezanka z forum :oczko: skąd wy tyle tej siły macie? :niewiem:

Paulinko ja powinnam schudnąć...ból gardła i grypa to tylko pretekst, żeby sie nie wychylac z domu :ojoj: :wrr:
komentarze
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katka jeszcze nie kupiłam bo ja jestem prostaczka i szukam czegos prostego jak drut,te wszystkie bajery mnie nie jarają,przekonywanie ze 21 wiek tez nie-ja musze dotknąć i wiedziec ze to jest TO :hej: a TO musi miec endo :hejhej: i tylko tyle :hahaha: szkoda ze moja staruszka nokia nie ma gps :smutek: :smutek: :smutek: :smutek: bo za chiny pana bymjej nie zamieniła :ojnie:

a to nokia C2-01 :bleble:

taaaak,mozna sie smiac :taktak:
Obrazek
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Paulina Gratulacje super wynik!!!!Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy :echech:
Pocieszające jest to,że gdyby była klasyfikacja wiekowa to w mojej kategorii +40 byłam pierwsza,ale tu nawet nie chodzi o miejsce tylko wynik słaby,choć trasa też nie była łatwa,bo były 2 pętle a na każdej 2 spore podbiegi i finisz pod górke kto te trasy wybiera?o ile na trasie rozumiem podbiegi to finisz powinien być płaski :niewiem:
Wynik dzisiejszy to słaba prognoza przed połówką,oj oj!!!
No cóż dosyć tych lamentów,zawsze można znaleźć sobie inne hobby :jatylko:
Kojer,Charm Franki i Twoja koleżanka Gratulacje!!!!!!!
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kasia weź sie nie wygupiaj :wrr: biegasz jak gazela i jeszcze narzekasz :oczko: jak ty skończysz z bieganiem, to ja też, w ramach protestu :bum:
franklino, ja sie nie smieje, ja sama kocham fony z guzikami, miałam tez nokie c5 i był to najlepszy fon pod słońcem, ale mi wziął mi ukradł już nie powiem kto :wrrwrr:
komentarze
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cyt BRAT :"wez tylko siary nie zrób i k*** fona bez wi-fi nie kupuj! jeszcze bloota musi miec" :hej:
ale nokia c5 swietna-cokolwiekmówią "mądralinscy" :ble:
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mój brat gadżeciarz na codzień (pomimo posiadania htc one) uzywa nokii6600 :spoczko: także tego :hahaha:
komentarze
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lubie Twojego brata :hej: :hej: :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:lubie Twojego brata :hej: :hej: :hej:
ja też go lubię :hej:
ja do tej pory uzywałam nokiixpress music i wiesz, co, żaden fon takiego dźwięku nie ma jak ta cegła i zabieram se go na treningi, bo gps tez sie nie gubi muza super, klapka z tyłu przyklejona na tasmę, bo wylata :spoczko: :hej:
komentarze
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasia, gratulacje! Parę startów masowych spalisz, ale w końcu się nauczysz :) Tak więc luz :) A Radom wrednie fałdowany jest, to fakt. Zeszłoroczne podbiegi na 25 Czerwca i ten wiadukt na Żeromskiego mnie sponiewierały ;) Ale meta była na stadionie, więc luz. Będzie dobrze!

Paulina, Tobie też gratuluję! I Franki! I oczywiście Charm! Pamiętam, jak raz, na samym początku, się zawzięłam, że potruchtam 2h. Truchtałam w kółko po moim miniparku i nabiegałam zawrotnie 14 km :hahaha: Ale czułam się jak heros!!! Tak więc super, charm, oby tak dalej! :)

Dziś biegałam dyszkę w Wolsztynie - masakra :trup: Nie dość, że wczoraj trochę za mocno pobalowałam na firmowym pikniku, to jeszcze punktualnie na bieg (start 13:30) zrobiła się mega lampa. Umierałam na trasie kilka razy :hahaha: I chyba dostałam udaru słonecznego :ojoj: Czarno widzę tę połówkę we Wro... No ale może pozającuję koleżance, która debiutuje i się cyka, że nawet 2:30 nie da rady (a moim zdaniem spokojnie da).
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ