Fajny trening, jak robiony w Boleniu i okolicach to sporo siły weszło przy okazji.

Moderator: infernal
Pracy tyle,że na bieżąco nie nadążam z wpisami.Johnny Żuberek pisze:Dobrze, że doczytałem datę treningu, bo już chciałem pytać, czy się przeprowadziliście gdzieś w Polskę, że miałeś dziś słońce i duchotę![]()
Fajny trening, jak robiony w Boleniu i okolicach to sporo siły weszło przy okazji.
To nie tak,że nie podeszła.Za czasów kulturystycznych testowałem to i owo w diecie i CKD się sprawdziła.fantom pisze:Troche szkoda ze zarzuciles tluszczowke no ale skoro nie do konca podeszla to nic na sile.
Od Maratonu Lubelskiego i kilka dni przed nim.Żona próbuje zrzucić kilka kg które zostały po ostatniej ciąży imariuszbugajniak pisze:
a kiedy byłeś Krzychu na LCHF?
Zwiększenie tłuszczy ma tą zaletę,że nie ciągnie do słodkiego i owoców.fantom pisze:Klosiu nie jedzie na LCHF tylko na paleo ale mozna nazwac jego diete tluszczowa bo ma przewage tluszczow. Ja zreszta podobnie tyle ze nie stosuje paleo.
Bardziej wspinaczkowe, choć i przygodowe też - http://biegnasleze.pl/trasa/mihumor pisze: Wigi - a na te 5km to były zawody wspinaczkowe czy może przygodowe?