A tak w ogóle to Kachita jakby tylko chciała to by jeździła ale Land Roverem i spychała panów w dziwnych autach... ale Kachita nie daje się zmotoryzować, bo to jest straszny uparciuch... a tak mogłaby sobie jeździć na biegi po różnych dziwnych miejscach w Polsce... np. mogłaby przyjechać do Mińska Maz. na Mazowiecką Piętnastkę
... no więc skoro już wspomniałem o tej Mazowieckiej Piętnastce, to chciałem zdementować plotki jakoby poszło mi gorzej niż w poprzednim roku... o tuż nie! W poprzednim roku było co prawda 1:22:53 a w tym roku 1:23:56 ale... Garmin pokazał mi średnie tempo w zeszłym roku 5:30 a w tym 5:29. I to była zagwozdka, która nie dawała mi spokoju. No i jak przeanalizowałem zapis z Garmina z zeszłego roku i z tego okazało się, że ktoś poprowadził rezolutnie trasę po zewnętrznej stronie ronda (które się mijało trzy razy bo były trzy okrążenia) a w zeszłym roku było po wewnętrznej... no i ta drobna różnica dała bagatela... blisko 300m więcej
Ktoś spartolił! No tym razem nie ja
Oczywiście Garmin pokazał mi zamiast 15km to 15,3km ale myślałem, że to dlatego, że to Ruskie te satelity GPS wyłączyli