ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No i koleżanka wie co dobre!!! Do kompletu do sałaty polecamy mlecz! Samo zdrowie!

A ja przepadłam w pomidorach i szklarni, nie biegałam od soboty :tonieja: Ale plecy tak mnie bolą i wracam styrana do chaty, że nie mam sił! :trup:
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
PKO
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:heja! ja wlasnie tez sledze pogode na meteo i troche ona lipna... mozemy wymienmy sie nr tel na priw, aby w razie czego ustalić na biezaco co i jak? ja planuje byc towarzysko, bo dziś mam dosc intensywny trening, a w sobote rano chce pobiec Coopera :) w każdym razie szybkiego biegania jutro nie planuję, ale chetnie popatrzę na Wasze wyczyny :taktak:
Nie ma problemu i "bez ciśnień", jak będziesz na Skrze to tam też możemy pogadać :taktak: .
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Katekate, powodzenia! I sie nie zalatw na dobre.

Ja dzis i jutro odpoczywam biegowo, w sobote zawody, Kachita "zatrudniona" do biegu, bedzie, jak podaje prognoza, w strugach deszczu. No zobaczymy. Mialam brac dzieci i psa, ale jednak przyjedzie do nich babcia.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie dziś spojrzałam na prognozę i będzie mega błocko :bum: Na szczęście Pumy dobrze trzymają w błocie, więc będę lecieć przez kałuże jak przecinak :hahaha:

katekate, ogień!!! :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

beata pisze: Nie ma problemu i "bez ciśnień", jak będziesz na Skrze to tam też możemy pogadać :taktak: .
A ja mam głupie pytanie,. Na Skrę mozna wejść ot tak? Bo będę pewnie koło 8:30-9:00 a na test jestem zapisany na 10-11.
W sumie mogę sobie po Polach Mokotowskich pobiegać jak się nie da :).
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kojer, pewnie się da wejść skoro ma tam byc test, a i dodatkowo BbL (co nie Beata?), ale jesli chodzi o rozbieganie, to na polach mokotowskich zdecydowanie przyjemniej :)
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

:spoczko: kurde ciężko było :orany: nie spodziewałam się aż TAKICH podbiegów :hahaha: na 5 km atak astmy :bum: :szok:
no, ale w sumie jestem zadowolona :hej: jak na tak trudny bieg poszło mi OK, oczywiście zaczęłam za szybko :bum: no i osłabiona byłam tak, że na 4km miałam mroczki przed oczami, jak to sie nie zakończy zapaleniem płuc, to będzie cud :bleble: przeleciałam jakos w 27min z hakiem, 3 albo 4 razy szłam :hahaha: ale co śmieszne lazłam na prostych odcinkach, a na podbiegach wyprzedzałam wszytskich :spoczko: jestem nienormalna :hahaha:
musze nauczyc się startowac w zawodach i nie dawac ponieśc się tłumowi :taktak:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

nie mialam kompa :bum: skonczył u specjalisty :hej: a teraz smiga -trfu tfu jak nóFFka :hej: dostał nowe serce :hahaha:

ja dzisiaj ledwo 5km machnełam :echech: jeeeezu miałam wrazenie ze to moje pierwsze w zyciu bieganie :ojoj: alecos było na rzeczy od rana...bo nic ,kompletnie nic mi sie nie chcialo...po pracy poszłam na fitnessa,fitneska mówi DZIS CHOREOGRAFII TROSZKE ,stałam nad stepem,muza gra a ja nic...ani drgne...ubrałam sie i wyszłam :spoczko: powaga...ciekawe czy mi zaliczy wejscie? :hahaha:

A np kilka dni temu na Night Runners poleciałam 15km jak sarenka :hej: kurde no płynełam...

Wiec nie wiem odczego to zalezy.
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina może ciśnienie? u nas strasznie wieje, łby urywa... Też energii mi brakuje. Dziecię zażyczyło dziś sobie jazdy do p-kola rowerkiem, pierwszy raz, więc emocji było sporo:-)
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Kate Gratulacje!!!!
Ja też mimo iż tyle lat biegałam na zawodach różnej rangi,z różną ilością zawodników zawsze miałam problem z tym,że za szybko zaczynałam,nie raz przez to przegrywałam biegi,które rzekomo powinnam była wygrać.Ale taka moja natura,nie lubię jak mnie wyprzedzają inni.I właśnie tego się obawiam w przyszłych startach,że tłum mnie poniesie i wystartuję za szybko a później będę tylko patrzeć ile km do końca :wrr:

Franki dzisiaj faktycznie jakiś dzień do dupy,też biegało mi się ciężko,a miałam dzisiaj mocny akcent szybkości.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniu a ile latek ma Twoje dziecię?

Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mój syn jeżdzi do szkoły hulajnogą :hahaha: :bleble: zapiernicza jak ta lala :spoczko:

a w ogóle zapisałam dzieciaki na bieg 1czerwca na 2,4km :hej: przelecę z nimi, niech zobacza, jak fajnie jest na zawodach :hej:

pije grzane piffko, ktos kce? :bum:
komentarze
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kasia41 syn 5, córa 7,5:-) starty są jednak bardzo emocjonujące i łatwo przeszarżować, ale z drugiej strony podobno od początku trzeba biec szybko, a potem przyspieszyć:-D

katekate wypiłabym takie piwo - nieopatrznie umyłam zęby i zapomniałam, że planowałam drinka przed snem! 2,4 km to już spory kawał! Moje czeka wyścig na 400 m, 24.05.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:
katekate wypiłabym takie piwo - nieopatrznie umyłam zęby i zapomniałam, że planowałam drinka przed snem! 2,4 km to już spory kawał! Moje czeka wyścig na 400 m, 24.05.
huehue, czasem tez tak mam, że planuje sie napic i zapominam :bum:
oj w głowie szumi, lece spać
buziaki :uuusmiech:
komentarze
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj to młodziutkie jeszcze Aniu masz dzieciaczki
Mój syn(14 lat) regularnie biega w różnych zawodach,ale nie ma tego zacięcia.Mówi że bieganie jest męczące :niewiem:

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ