Skoor - sala tortur
Moderator: infernal
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Do Radomia bym pojechal, ale cos tam mam w tym czasie, jakies szkolenie czy cos. U mnie w tbg tez chyba nie wystartuje na Biegu Siarkowca bo 26.04 jedziemy na koncert w Warszawie wiec nie wiem czy zdaze wrocic.
@Kwiat w maju na dlugim weekendzie jest w sandomierzu fajny bieg (bieg jabloni czy jakos tak) i w nim pewnie wezme udzial, wiekszosc trasy biegnie sie przez kwitnace sady jabloniowe. Zapisalem sie tez na 29.06 na huntrun w Baltowie i pewnie zrobie dyszke na poczatku czerwca przy okazji 3 maratonu tarnobrzeskiego
@Kwiat w maju na dlugim weekendzie jest w sandomierzu fajny bieg (bieg jabloni czy jakos tak) i w nim pewnie wezme udzial, wiekszosc trasy biegnie sie przez kwitnace sady jabloniowe. Zapisalem sie tez na 29.06 na huntrun w Baltowie i pewnie zrobie dyszke na poczatku czerwca przy okazji 3 maratonu tarnobrzeskiego
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Odpoczynek przyda się każdemu...
Co przeczytałeś przez ten czas...?
A i tempo 6min/km to nie takie znowu słabe tempo....dla niektórych jest to całkiem spore wyzwanie...
Mówię o sobie
Fajnie, że znów jesteś
Co przeczytałeś przez ten czas...?
A i tempo 6min/km to nie takie znowu słabe tempo....dla niektórych jest to całkiem spore wyzwanie...
Mówię o sobie
Fajnie, że znów jesteś
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Trochę tego było ostatnio bo zrezygnowałem z jednej roboty i we wtorki/czwartki siedzę w domu sam do południa i mam czas dla siebiewypass pisze:Co przeczytałeś przez ten czas...?
To co pamiętam to 3 tomy cyklu Zapadlisko Kim Harrison, "Przejście" Justina Corrina, "Tajemnica Niny" Moniki Siudy, coś tam jeszcze było, ale nie zapadło w pamięci Teraz w planach "Dwunastu" Corrina, "Lód" Dukaja (książkę mam juz od 2 lat, ale jakoś nie mogłem się za nią zabrać) i 6 tomów o zapadlisku, z tym, że też muszę dojrzeć do tego bo mam po angielsku O jeszcze sobie przypomniałem, że na urlopie łyknąłem jeszcze jakąś książeczkę oparta o świecie Warhammer.
Tempo 6/km jest jak na razie ok, ale głowa pamięta 5:17/km i jej szkoda, no ale wszystko w swoim czasie
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
To trochę tego wciągnąłeś...
Bardzo szybko czytasz...
To bierz się do roboty, bo widzimy się z majakiem na narodowym we wrześniu
Bardzo szybko czytasz...
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
No, witamy ponownie. 3mam kciuki za regularność.
"Lód" jest jak maraton, była o nim dyskusja w melanżu, trudna lektura, bardzo trudna, ale daje satysfakcję po przeczytaniu.
"Lód" jest jak maraton, była o nim dyskusja w melanżu, trudna lektura, bardzo trudna, ale daje satysfakcję po przeczytaniu.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
I dla takich porownan warto tu wracac inne jakie pamietam tomclakiewicz pisze:"Lód" jest jak maraton, była o nim dyskusja w melanżu, trudna lektura, bardzo trudna, ale daje satysfakcję po przeczytaniu.
To jest proste jak noga w kolanie przy ladowaniu na piecie...
-
- Zaprawiony W Bojach
Ot, to to :uuusmiech:wypass pisze:
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
Skoor pisze:
Waga: 83.7kg[/color] (będzie małe święto gdy zobaczę <80kg)
Ja takiej nie zobaczę nigdy...
Życzę powodzonka...lżej Ci się będzie biegało... :uuusmiech:
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No zobaczymy. Dzisiaj waga pokazala 84.5
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Hehe Zonka chce jakis gps na rower, co stwarza okazje kupna czegos lepszego dla siebie a oddania jej fr210. Z tym, ze fr210 calkiem mi wystarcza i myslalem, zeby jej na telefon jakis program rowerowy wgrac, ale nic fajnego nie widze na androida, wiec sie zastanawiam...
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
Ludzie na Endomondo jeżdżą...
Kolega miał to http://www.sports-tracker.com/ i chwalił sobie, ale przesiadł się na Endo...
Popatrzcie...zobaczcie...a jak byś sprzedawał 210...
Kolega miał to http://www.sports-tracker.com/ i chwalił sobie, ale przesiadł się na Endo...
Popatrzcie...zobaczcie...a jak byś sprzedawał 210...