ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
mary
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chyba muszę zaglądać tu częściej, bo tyle się dzieje, że jak coś piszę, to mam wrażenie, że się komuś wtrącam w rozmowę :bum: Odkryłam wczoraj, że uwielbiam biegać w deszczu. Ci wszyscy ludzie, którzy się za mną oglądają, jak ja kiedyś za innymi biegaczami - zawsze myślałam, że to jacyś zawodowcy, bo kto normalny biega w ulewę :hahaha: ? A sama już kolejny raz w ciepłym wiosennym deszczu czułam się jakby mnie nogi same niosły, endorfiny zalewały mózg, a kiedy w odtwarzaczu poszło "Biblical", miałam ochotę zacząć śpiewać :hahaha: Chyba ciągle jestem naładowana węglami ze świąt czy co...
PKO
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

ojej ASK, wygląda to na atak rwy kulszowej :ojoj: niedobrze, koniecznie leki p/zapalne
duzo zdrowia

mary mnie deszcz nie przeszkadza w zasadzie, ale musze mieć czapkę z daszkiem, bo nie lubię deszczu na twarzy :hahaha:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

a co myslicie o tYCH?

Znalazłam w extra cenie.... :hej:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Franklina, ladne, te co ostatnio wklejalas tez.

Kate, tak myslisz? Po dluzszym rozciaganiu posladkow i tylu uda jest poprawa. Mialam cos takiego rok temu, choc mniej bolesne, wtedy niby byly przykurcze miesni przykregoslupowych przez napiety gruszkowaty. Czekam czy sie moj fizjo odezwie, w koncu niedziela :wrrwrr: Jak nie to ide jutro z samego rana po pomoc. Na razie biore ibuprom i magnez, rozciagam sie i roluje na walku. Jak roluje udo to boli z tylu od strony.wewnetrznej jakies 8 cm nad kolanem, ki diabel?
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:a co myslicie o tYCH?

Znalazłam w extra cenie.... :hej:
czaderskie :hej: za ile?

ASK skoro znasz przyczynę, to OK, cięzko jest stawiac diagnozy przez internet :hahaha:

to ja lece na rolki
HOUK
komentarze
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Franklinka buty bardzo ładne,do ubranek w magicznym czarnym kolorze idealnie pasują,o ile w życiu rzadko zakładam kolory,raczej czern,biel,szarość to w ubraniach sportowych i butach pozwalam sobie na kolory,na dużo kolorów.

ASK współczuję,mam nadzieję że szybko Ci przejdzie.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

franklina pisze:a co myslicie o tYCH?
Pomijając kolory (bo mi oczy troszkę wypadły :)) wyglądają ok. Przewiewne i lekkie.
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ASK współczuję bardzo :(

a ja się na jutro umówiłam z fizjoterapeutą, będzie oglądać moje biodro ;-)

nie biegałam przez cały weekend, i mnie trochę nosi, ale przynajmniej już mniej chusteczek zużywam...
wezmę na noc jeszcze coś przeciwgorączkowego, i rano nie ma bata, przed pracą idę biegać ;)
ewentualnie szef będzie marudzić, że trochę zmęczona będę (nie wiem, jak zareaguję, nigdy jeszcze nie biegałam rano...),
ale myślę, że kto jak kto, ale mój szef zrozumie na pewno ;-)
(tzn niewyspanie się, bo odczuwałam potrzebę pobiegania to komentarz w stylu "a ile i jakim tempem?" ;-)
ale że tak powiem chciałabym biegać tak, jak on... debiut w maratonie 3:58... w sumie ogólnie mam dość "usportowione" towarzystwo w pracy ;) )
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Porozciagalam sie duzo, troche mnie.puscilo, poszlam wieczorem z psem na spacer i juz jest lepiej, fizjoterapeuta umowiony na jutro. Bede zyc, ale kiedy bede biegac nie wiem. Tak to jest jak sie przesadzi z treningiem, mam ustawiczne problemy z jedna noga, ciagle skorcze tylu od rozciegna do uda i nie wytrzymalo, mam nadzieje, ze to to, a nie cos gorszego :wrrwrr:

Kasia, czy z ta reka jestes w stanie biegac, czy czeka Cie przerwa?

Charm, ja rano po bieganiu nie.jestem zmeczona, jakos tak prysznic od razu zmywa zmeczenie. I mniej kawy trzeba. :hej:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja może jestem dziwna, ale po bieganiu czuję zmęczenie tylko przez 10minut, później, niezależnie od tego, ilep przeleciałam czuję się świeżo :lalala:
komentarze
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Ja tez po bieganiu zmęczenie czuje tylko do momentu prysznica, pozniej jak młody bóg :-) albo bogini :-)
Świeżo, z mnóstwem energii i chęci do działania!!

Ja dziś zrobiłam lekko ponad 12 ale w tempie spacerowym, dawno tak wolno nie było ale czułam, że tak musi byc! W końcu wczorajsza dycha swoje zrobiła.
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

kojer nokolory to maja powalające :hej: ale ciuchy do biegania mam bardziej stonowane wiec buty moga byc szalone :hej: no i wyczytałam ze sa po prostu w porzadku:nie przesadzone z amortyzacja i generalnie podobne do moich poprzednich asicsów :hej:

katka to Ty pytałas o cene? jak kilka mcy temu im sie przygladałam to ponizej 400 zł nie znalazłam...to kwota niestety MOCNO przekraczajaca moje mozliwosci....a teraz znalazłam za 225 :hej:

Ja po prysznicu po bieganiu czasami mam chetke ubrac sie w swieze szmaty i "dobiegać" jeszcze :oczko: Ale juz np po fitnesie nie chce mi sie nic :taktak:
Obrazek
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

ASK no niestety czeka mnie przerwa,noc cała nieprzespana ręka mnie tak boli,że szok,a dodam że jakąś histeryczką nie jestem,biorą antybiotyk który mnie tak osłabia,że ledwo w pionie się trzymam.
Jestem załamana!
Nie mogę zrozumieć nieodpowiedzialności ludzi,a jakby dziecko było na drodze?
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasiu, ten pies jakis zawsze agresywny? Az strach, dobrze, ze moj Florus jest niezwylke lagodna rasa.
Ja tez slabo spalam, po pierwszej drzemce miesnie sie zastaly i mialam trudnosci ze zmiana pozycji, wstawalam z 15 minut. Sama nie bylam w stanie sie rozciagnac, wiec chodzilam podpierac sie scian. Boje sie, ze to jednak rwa i ze jednak dysk mi wypadl, wtedy bieganie bye bye na jakis czas :ojnie:
Katekate, snilas mi sie dzis, we fryzurza na boba z grzywka i pasowalo Ci. Nie powiem, co mialas na sobie, bo bylo to nieprzyzwoite :oczko:
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ASK - mam nadzieję, ze jednak nie... trzymam kciuki...

Kasia - :wrrwrr: nie rozumiem ludzi... jak można być takim nieodpowiedzialnym i zostawiać psa samopas... współczuję, wiem jak się takie rany goją... btw, masz szczepienie przeciwtężcowe?
kiedyś miałam podobne "atrakcje" jak rozdzielałam bijące się koty, ręka szyta, blizna do dzisiaj.....

byłam biegać :hej:

za późno się zebrałam, i musialam skrócić trasę, żeby zdążyć do pracy...
ale i tak było pięknie :hej:
choć następnym razem muszę najpierw coś zjeść... :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ