kolce
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witaj lolek
najlepsze kolce do biegów średnich : www.runnersworld.hg.pl
najlepsze kolce do biegów średnich : www.runnersworld.hg.pl
- lolek
- Wyga
Dzięki za tą stronke ale tam jest chyba ze dwie pary kolców do biegów długich i jedna do średnich a pozostałe dla sprinterów.
Sklep jest super a ceny jeszcze lepsze:o !!
Poczekam może jeszcze ktoś coś wrzuci na forum!!
Sklep jest super a ceny jeszcze lepsze:o !!
Poczekam może jeszcze ktoś coś wrzuci na forum!!
NO STOPPING
- Pastuch
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
lolek z jakiego jestes wojewudztwa bo ja mazowieckie?? to moze na zawodach sie spotkamy;p
- Pastuch
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
ja drugi rocznik młodzika czyli rocznikowo 15 lat i biegam na 1000 i 600
- Pastuch
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
na 600m bede bieg w sobote to ci potem powiem bo jeszcze nie biegalem a na 1000m 2:51:15
- Pastuch
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
ja nie lubie na 2000m biegac po biezni za to uwielbiam przelaje to muj zywiol :] ale chentnie tez sprubowalbym na 2000m z prszeszkodami bo nigdy nie biegalem
- lolek
- Wyga
Nie znosze przełaji, to jest do dupy!! Startuje razem dużo osób i stratują cie zanim dobiegniesz do mety.A na bieżni to jest luzik robie z gośćmi co chce:hej: !! A jakie ty masz zawody teraz??:niewiem: Jak tak lubisz biegać na przełajach to ile masz na 1500m(oczywiście przełaje) Ja po dwóch kosach (na starcie) miałem 4:39min
NO STOPPING
- Pastuch
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
ja nie wiem jakie czasy na przelajach ale zawsze na starcie wychodze na prowadzenie i do konce trzymam sie w pierwszej 3 a na finiszu robie to co moge na przelajach trzeba znac fajne tricki na starcie zeby odepchnonc innych zawodnikuw :]
- lolek
- Wyga
No to zależy do poziomu na jakim startują zawodnicy! Ja na przełajach mam tylko jedną taktyke! od początku na gazie jakieś szybkim tępem 400m i wszyscy umierają
potem wydłużam krok i troche zwalniam tępo biegu ale jeszcze zostaje załużmy 1100m no i robie dużą przewage nad innymi gośćmi.
Taktyka wypróbowana przeze mnie osobiście
DZIAŁA
Ale jak będziesz chciał to wypróbować to uważaj żeby cie nie złapał kryzysik albo kolka bo to już by była lipa;)
Ale sam miałem taki przypadek że po sniadaniu o godz 8 rano poszedłem na zawody (akurat były rozgrywane w moim mieście) i start miałem dobiero o 11:30!!:chlip:
w tym czasie nic nie jadłem tylko piłem , no i po moim starcie (około 600m) tak mie zaczęło ciągnąć do wymiotów i myślałem o zatrzymaniu sie !! ale ambicja mi na to nie pozwoliła dobiegłem wprawdzie do mety ale byłem dopiero 6! Nieżycze nikomu tego uczucia (z wymiotami oczywiście) wczasie biegu!!:bum:

Taktyka wypróbowana przeze mnie osobiście

Ale jak będziesz chciał to wypróbować to uważaj żeby cie nie złapał kryzysik albo kolka bo to już by była lipa;)
Ale sam miałem taki przypadek że po sniadaniu o godz 8 rano poszedłem na zawody (akurat były rozgrywane w moim mieście) i start miałem dobiero o 11:30!!:chlip:
w tym czasie nic nie jadłem tylko piłem , no i po moim starcie (około 600m) tak mie zaczęło ciągnąć do wymiotów i myślałem o zatrzymaniu sie !! ale ambicja mi na to nie pozwoliła dobiegłem wprawdzie do mety ale byłem dopiero 6! Nieżycze nikomu tego uczucia (z wymiotami oczywiście) wczasie biegu!!:bum:
NO STOPPING
- Pastuch
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
ha dopiero teraz znuw mam neta slabo mi poszlo na 600 ale to hala a ja do hali sie nie przygotowuje mialem 1:34:15 :/ moglo byc lepiej
- runmen
- Rozgrzewający Się
Polecam www.biegacz.pl - nowy sklep dla biegaczy i lekkoatletów. In minus - zatowarują się dopiero luty/marzec.
Byłem tam dzisiaj głosować, bo chcą salon sprzedaży gdzies w Polsce otworzyć. wejdz i popatrz sobie
Byłem tam dzisiaj głosować, bo chcą salon sprzedaży gdzies w Polsce otworzyć. wejdz i popatrz sobie