Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
po tych lekach na astme to jak poleci, to i 3:30 moze zlamac
PS: jestem na dniu 15, a ty?
PS: jestem na dniu 15, a ty?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Gryzzia ja nic nie wiem nawet o 4:30, to Wolfik robił wpis
Ja wczoraj robiłam dzień 28. Troszkę zmodyfikowałam te ćwiczenia, ponieważ biegam stwierdziłam, że bez sensu robić ćwiczenia cardio, bo bieganie jest w końcu wysiłkiem cardio więc robię wszystkie oprócz tego no i nie codziennie-w dzień biegowy odpuszczam.
Ciężkie te ćwiczenia, nie? Co dla Ciebie jest najgorsze?
Ja wczoraj robiłam dzień 28. Troszkę zmodyfikowałam te ćwiczenia, ponieważ biegam stwierdziłam, że bez sensu robić ćwiczenia cardio, bo bieganie jest w końcu wysiłkiem cardio więc robię wszystkie oprócz tego no i nie codziennie-w dzień biegowy odpuszczam.
Ciężkie te ćwiczenia, nie? Co dla Ciebie jest najgorsze?
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
dla mnie chyba wlasnie cardio sa najgorsze, masakra jak sie zawsze zasapie. No i przy burpies challenge tez myslalam ze zejde. A jakie zakwasy mialam! Najlatwiejsze sa na brzuch, tam mam zdecydowanie najsilniejsze miesnie.
Ja robie wszystko jak leci, a co. Mam ambitny plan, zeby po urlopie wprowadzic to jako gimnastyke poranna, ale nie wiem czy sie uda dzisiaj z rana odpuscilam, bede musiala robic po poludniu.
W ogole mialysmy sie z kolezankami z pracy motywowac, zrobilam specjalna grupe na facebooku, ale tylko ja zoztalam
Ja robie wszystko jak leci, a co. Mam ambitny plan, zeby po urlopie wprowadzic to jako gimnastyke poranna, ale nie wiem czy sie uda dzisiaj z rana odpuscilam, bede musiala robic po poludniu.
W ogole mialysmy sie z kolezankami z pracy motywowac, zrobilam specjalna grupe na facebooku, ale tylko ja zoztalam
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Zaprosilam cie, ale my jestesmy do tylu ja tez jeszcze nie cwiczylam dzisiaj, zaraz musze sie zabrac
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Cześć Kanas, widzę, że prowadzisz blog mniej więcej tak regularnie jak ja. Dzisiaj wchodzę na forum, żeby skrobnąć coś przynajmniej raz na pół roku na blogu, sprawdzam przy okazji co u znajomych a tu taka petarda sprzed kilku miesięcy.
Gratulacje dla Wolfa, super wynik, no po prostu rewelacja.
Gratulacje dla Wolfa, super wynik, no po prostu rewelacja.