Pilzz - nie, konkurencja dla posiadanych przeze mnie aktualnie Faasów 100R, jeśli FAKTYCZNIE tej pianki jest 10 mm.
Faasy 300 już od dawna mają dla mnie zdecydowanie za dużo zbyt sztywnej piany, chociaż dalej uważam jest za bardzo dobrze - jeśli chodzi o podeszwę - buty.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
No to jak są podobne do Faas 100 to faktycznie mała rewolucja u Asicsa.
Jeszcze jeżeli wytrzymałość butów będzie na dobrym poziomie,choćby powyżej 1000-1200km.to buciki mogą się okazać użyteczne.
Fajnie jakby jeszcze zapiętęk był miękki.W każdym razie buty w kręgu zinteresowań u mnie(chociaż to nie ten dział do rozważań )
Wszystko i wszędzie boso (mój rekord - tydzień), jak musisz w butach to maksymalnie mało pod stopą
Podnoszenie stopami (palce) różnych przedmiotów (woreczki z grochem itp. bardzo OK), cenna umiejętność w połączeniu z chodzeniem boso
Przytaczanie piłeczek od tenisa/golfa pod stopą.
To dobry pomysł w trakcie zabaw z 8 miesięcznym synkiem będzie miał ubaw z taty B-) jeżeli chodzi o buty to jak wskoczyłem w nie po takich z dużą amortyzacją różnica była dość odczuwalna. Przebiegłem w nich około 350 km i zużycie widać na siatce po zewnętrznej stronie cholewki mianowicie lekko się mechaci.