Ćwiczenia na stopy

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
Bylon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pilzz - nie, konkurencja dla posiadanych przeze mnie aktualnie Faasów 100R, jeśli FAKTYCZNIE tej pianki jest 10 mm. :)
Faasy 300 już od dawna mają dla mnie zdecydowanie za dużo zbyt sztywnej piany, chociaż dalej uważam jest za bardzo dobrze - jeśli chodzi o podeszwę - buty.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
PKO
pilzz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44,39

Nieprzeczytany post

@Bylon

No to jak są podobne do Faas 100 to faktycznie mała rewolucja u Asicsa.
Jeszcze jeżeli wytrzymałość butów będzie na dobrym poziomie,choćby powyżej 1000-1200km.to buciki mogą się okazać użyteczne.
Fajnie jakby jeszcze zapiętęk był miękki.W każdym razie buty w kręgu zinteresowań u mnie(chociaż to nie ten dział do rozważań :spoko: )
Awatar użytkownika
jabbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:38:22
Życiówka w maratonie: 3:02:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wszystko i wszędzie boso (mój rekord - tydzień), jak musisz w butach to maksymalnie mało pod stopą
Podnoszenie stopami (palce) różnych przedmiotów (woreczki z grochem itp. bardzo OK), cenna umiejętność w połączeniu z chodzeniem boso :)
Przytaczanie piłeczek od tenisa/golfa pod stopą.
_____
100HRMAX.PL: piszę | focę | komentuję
endriula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 43:11

Nieprzeczytany post

To dobry pomysł w trakcie zabaw z 8 miesięcznym synkiem :-) będzie miał ubaw z taty B-) jeżeli chodzi o buty to jak wskoczyłem w nie po takich z dużą amortyzacją różnica była dość odczuwalna. Przebiegłem w nich około 350 km i zużycie widać na siatce po zewnętrznej stronie cholewki mianowicie lekko się mechaci.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ