Prognozowanie wyniku

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
krissu1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42.24
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam.Mam prosbe do tych bardziej doswiadczonych biegaczy. Jaki realny czas moge zakladac w orlen maratonie po wyniku 1:35 w PW? Myslalem o 3:30h ale mam zaklad na 3:24;) Biegam solidnie wedlug planu JS od pazdziernika.
PKO
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:00
Życiówka w maratonie: 03:48:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

www.liczydlobiegowe.pl

Bardzo trafny kalkulator. Wrzuć wynik z połówki i zobacz co Ci wyjdzie
Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu :) - testy, recenzje, porady, relacje,
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ten trafny kalkulator jest kalkulatorem bardzo zaniżającym potencjał, wygodnym. Nie chodzi przecież o to, żeby równać do średniej, bo to jest samosprawdzająca się prognoza, ale żeby pokazać jaki jest realny potencjał. Oczywiście, że szacowanie wyniku jest zawsze obarczone pewnym błędem, pewną niepewnością. Z 1:35, przy dobrym treningu powiedziałbym że masz potencjał na 3:18-3:22. Czy go wykorzystasz zależy od tego jak dobrze się przygotowywałeś i jak mądrze pobiegniesz.
mar_ek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 40:38
Życiówka w maratonie: 03:20:32

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Ten trafny kalkulator jest kalkulatorem bardzo zaniżającym potencjał, wygodnym. Nie chodzi przecież o to, żeby równać do średniej, bo to jest samosprawdzająca się prognoza, ale żeby pokazać jaki jest realny potencjał. Oczywiście, że szacowanie wyniku jest zawsze obarczone pewnym błędem, pewną niepewnością. Z 1:35, przy dobrym treningu powiedziałbym że masz potencjał na 3:18-3:22. Czy go wykorzystasz zależy od tego jak dobrze się przygotowywałeś i jak mądrze pobiegniesz.

Właśnie takiej odpowiedzi szukałem :usmiech: dzieki Adam sam zastanawiam się jakim tempem pobiec 10km OWM.Wynik PW mam 01:34:35 z kalkulatora wychodzi mi tempo 4:14, a czuje że mogę pobiec szybciej :hej: zobaczymy.

Obrazek
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

mar_ek pisze:z kalkulatora wychodzi mi tempo 4:14, a czuje że mogę pobiec szybciej
jaki kalkulator podaje ci takie tempo na maraton? i jak chcesz biec szybciej mając 1:35 w połówce?
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
mar_ek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 40:38
Życiówka w maratonie: 03:20:32

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:
mar_ek pisze:z kalkulatora wychodzi mi tempo 4:14, a czuje że mogę pobiec szybciej
jaki kalkulator podaje ci takie tempo na maraton? i jak chcesz biec szybciej mając 1:35 w połówce?
Hej kolego czytaj dokładnie zanim odpiszesz, pisałem o 10km na OWM

Obrazek
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

fakt, przepraszam
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
krissu1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42.24
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,

Dzięki za pomoc przy prognozowaniu wyniku w maratonie. W swoim wczorajszym debiucie 3:22h uważam za super wynik pomimo nieudanego półmaratonu 2 tygodnie wcześniej. Gratulacje dla wszystkich, którzy wczoraj ukończyli Orlen Warsaw Marathon. Pozdrawiam i do zobaczenia na zawodach.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ