Upss przykro mi.. Moja zaczeła podczas wczorajszego biegu-truchtu mówić już o lepszych butach, stroju itp.
Spodobało się jej Może lepiej teraz zrozumie moje wyjścia na treningi
o czym wy mówicie?
Ja biegam sama, bo mój mąż mówi, że bieganie to nudziarstwo. Samotne bieganie nie jest złe - trochę czasu na refleksje, w domowych warunkach raczej o to ciężko. Tyle, że bieganie koliduje z życiem rodzinnym. Ja bezstresowo mogę biegać, kiedy wszyscy śpią. Czy wam nikt nie zrzędzi,że znikacie na godzinki?
Moj znajomy ( bialostoczczanin nawiasem mowiac ) byl z gatunku co to strasznie na d... ciety .
Nawet malzenstwo go nie wyleczylo . Godzinami mi opowiadal jakie podrywal i w jakich okolicznosciach .
Kiedys zagial parol na mezatke . Problemem byly regularne spotkania , nie budzace podejrzen drugich polow .
Facet byl tak odkrywczy , ze zaczal wmawiac zonie ( lekarce ) o potrzebie utrzymania kondycji . Zaczal biegac codziennie rano a zona piala z zachwytu przed kolezankami . Gdyby tylko wiedzala do jakiej mety podazal ...
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Ten przypadek w anegdotach jest tak powszechny ,że już nikogo nie dziwi hihihii....
Zresztą kłamstwo i tak ma krótkie nogi
Ale nawiązując do tematu to chyba miłe jak dwie bliskie osoby razem biegają