Koszulka biegowa
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
I tak drogo. Nie dam więcej niż 70 PLN za koszulkę. Pewnie zostanę przy bawełnianych.
GG: 977722
- kicek102
- Wyga
byłem dziś w lidlu . fakt , zostały popłuczyny. jeszcze 2 tygodnie temu było sporo fajnych rzeczy. kupiłem wtedy dwie pary obcisłych spodni do biegania. koszulkę kupiłem wcześniej.wtedy , niestety, jeszcze o tym forum nie wiedziałem. kurcze , myślę że to forum może być między innymi po to żeby wymieniać się takimi informacjami o tanim sprzęcie. na dziś to te asicsy w more & sport raczej są. jak zauważę teraz coś interesującego w sieciach ta na pewno napiszę. zachęcam do tego wszystkich. no dobra, idę oglądac mecz.
kicek102
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Nike Dri Fit to nie koniecznie to. Mam koszulkę z tej serii składającą się w 70% z bawełny - tak samo się moczy jak każda zwykła. Te typowo biegowe są wykonane z 100% syntetyku i mają charakterystyczne dziurki.
Mam reklamówkę Lidla i tam ogłaszają promocję na koszulki 100% poliester za 14,95zł. Aż się przejdę zobaczyć, co to jest. Dam znać.
Mam reklamówkę Lidla i tam ogłaszają promocję na koszulki 100% poliester za 14,95zł. Aż się przejdę zobaczyć, co to jest. Dam znać.
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
-
- Wyga
Trzeba uważnie czytać metki. Moja ładna koszulka dri-fit zrobiona jest z 92% poliestru i 12 elastanu. Niestety, kupiłem żółtą i gdy biegnę przez las ten kolor (+nieciekawy zapach po jakimś czasie
) przyciągą robale.

MD
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Znowu się będę powtarzał. Herbix idź na rynek Bałucki (ten bliżej Limanowskiego), w drugim rządku (patrząc od strony Zgierza) jest stoisko z koszulkami sportowymi. Są: "piłkarskie" , "kolarskie", "koszykarskie" itp. Wszystkie z poliestru, część z siateczkami ( np. do futbolu amerykańskiego). Zobacz sam i oceń czy Ci się coś przyda. Mnie świetnie się to sprawdza na treningu i kosztuje rozsądnie 25- 40 zł. Tą którą widziałeś u mnie na grzbiecie kupiłem w L'clerku, ale mam też te z rynku. Byłem do zagadnienia nastawiony bardzo konserwatywnie (tylko bawełna) do czasu aż raz na próbę nie założyłem koszulki z poliestru. Koszulki bawełniane się chowają! Teraz czuję to tak, że latać w bawełnianej, to jak by biegać z mokrą ścierą na plecach.Quote: from Herbix on 9:19 pm on June 30, 2004
I tak drogo. Nie dam więcej niż 70 PLN za koszulkę. Pewnie zostanę przy bawełnianych.

(Edited by Iwan at 11:35 am on July 1, 2004)
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jutro spróbuję się wybrać na rynek... Może uda się coś na sobotę kupić 

GG: 977722
- kicek102
- Wyga
byłem wczoraj w go sport. nike dry-fit 100% poliester ok 100 zł. podobnej jakości koszulki marki własnej go sport w cenie 60 zł. od czwartku bedą w lidlu jakieś 100% poliestry ale po 15 zł więc nie spodziewam się niczego dobrego.
kicek102