Koszulka biegowa

maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W sport@more są t-shirty nike dri fit za 89 pln (ciemne) .Jasne są za 114 chyba...
PKO
Awatar użytkownika
Herbix
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

I tak drogo. Nie dam więcej niż 70 PLN za koszulkę. Pewnie zostanę przy bawełnianych.
GG: 977722
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Drogo, drogo.Tyle tylko ze to jest porzadna amerykanska marka, jak kupisz to masz na lata.....
Awatar użytkownika
kicek102
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

byłem dziś w lidlu . fakt , zostały popłuczyny. jeszcze 2 tygodnie temu było sporo fajnych rzeczy. kupiłem wtedy dwie pary obcisłych spodni do biegania. koszulkę kupiłem wcześniej.wtedy , niestety, jeszcze o tym forum nie wiedziałem.  kurcze , myślę że to forum może być między innymi po to żeby wymieniać się takimi  informacjami o tanim sprzęcie. na dziś to te asicsy w more & sport raczej są. jak zauważę teraz coś interesującego w sieciach ta na pewno napiszę. zachęcam do tego wszystkich. no dobra, idę oglądac mecz.
kicek102
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O kurka wodna! to jest jakiś mecz?
Awatar użytkownika
Karol Yfer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nike Dri Fit to nie koniecznie to. Mam koszulkę z tej serii składającą się w 70% z bawełny - tak samo się moczy jak każda zwykła. Te typowo biegowe są wykonane z 100% syntetyku i mają charakterystyczne dziurki.

Mam reklamówkę Lidla i tam ogłaszają promocję na koszulki 100% poliester za 14,95zł. Aż się przejdę zobaczyć, co to jest. Dam znać.
Karol Yfer
p.o. dr zero
verdiprati
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Trzeba uważnie czytać metki. Moja ładna koszulka dri-fit zrobiona jest z 92% poliestru i 12 elastanu. Niestety, kupiłem żółtą i gdy biegnę przez las ten kolor (+nieciekawy zapach po jakimś czasie :)  ) przyciągą robale.
MD
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Herbix on 9:19 pm on June 30, 2004
I tak drogo. Nie dam więcej niż 70 PLN za koszulkę. Pewnie zostanę przy bawełnianych.
Znowu się będę powtarzał. Herbix idź na rynek Bałucki  (ten bliżej Limanowskiego), w drugim rządku (patrząc od strony Zgierza) jest stoisko z koszulkami sportowymi. Są: "piłkarskie" , "kolarskie", "koszykarskie" itp. Wszystkie z poliestru, część z siateczkami ( np. do futbolu amerykańskiego). Zobacz sam i oceń czy Ci się coś przyda. Mnie świetnie się to sprawdza na treningu i kosztuje rozsądnie 25- 40 zł. Tą którą widziałeś u mnie na grzbiecie kupiłem w L'clerku, ale mam też te z rynku. Byłem do zagadnienia nastawiony bardzo konserwatywnie (tylko bawełna) do czasu aż raz na próbę nie założyłem koszulki z poliestru. Koszulki bawełniane się chowają! Teraz czuję to tak, że latać w bawełnianej, to jak by biegać z mokrą ścierą na plecach. :hejhej:

(Edited by Iwan at 11:35 am on July 1, 2004)
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ten facet na Bałuckim ma czasem dobre rzeczy i w miarę tanie, chociaż niektóre lekko używane.
Awatar użytkownika
Herbix
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jutro spróbuję się wybrać na rynek... Może uda się coś na sobotę kupić :)
GG: 977722
Awatar użytkownika
kicek102
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

byłem wczoraj w go sport. nike dry-fit 100% poliester ok 100 zł. podobnej jakości koszulki marki własnej go sport w cenie 60 zł. od czwartku bedą w lidlu jakieś 100% poliestry ale po 15 zł więc nie spodziewam się niczego dobrego.
kicek102
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ