Ale jak możesz to ustaw się zaras za zającem.
Według mnie pykniesz te 1.50 z placem w ...

powodzenia :uuusmiech:
Moderator: infernal
Ja chyba nie jestem kompetentną osobą jeśli chodzi o wypowiadanie się na temat butów, bo miałam do czynienia jedynie z kilkoma parami, a Duramo w ogóle były moimi pierwszymi butami biegowymi. Fajny kapeć do klepania kilometrów. Jedyne buty, których nie musiałam "docierać", tzn. nie powodowały żadnych problemów w pierwszym okresie użytkowania. Teraz już się podeszwa uklepała, ale na krótsze bieganie ujdą, dociągnę w nich do 2k na pewno. Wnętrze buta jest już w paru miejscach uszkodzone i lekko przetarła się siateczka na przodzie, ale nic nie obciera. Aha, i chyba są najbardziej przewiewne spośród tych całych czterech par, których używałam. A że są tanie, to myślę o kupnie następnych.Widzę na run-logu, że biegasz w Duramo 5... i to nawet sporo...jak się sprawują...?
Racja! Na Biegu Niepodległości dość mnie to irytowało, bo tak jak piszesz wszyscy zwolnili na podbiegu na wiadukt i... nawet nie było ich jak wyprzedzić, bo było wąsko. Na PMW jedynym poważnym podbiegiem jest Agrykola w okolicach 15km, do tego czasu stawka powinna się rozciągnąć. Niestety tempo mogę kontrolować tylko przy pomocy stopera i opaski z międzyczasami.Masz możliwość kontrolowania tempa na bieżąco? Bo z doświadczenia wiem, że na podbiegach i zakrętach (mosty, skwerki, cokolwiek innego) cały tłum zwalnia i ciężko coś z tym zrobić.
Dzięki, masz za sobą 4 pary, a ja jedną...neevle pisze:Ja chyba nie jestem kompetentną osobą jeśli chodzi o wypowiadanie się na temat butów, bo miałam do czynienia jedynie z kilkoma parami, a Duramo w ogóle były moimi pierwszymi butami biegowymi. Fajny kapeć do klepania kilometrów. Jedyne buty, których nie musiałam "docierać", tzn. nie powodowały żadnych problemów w pierwszym okresie użytkowania. Teraz już się podeszwa uklepała, ale na krótsze bieganie ujdą, dociągnę w nich do 2k na pewno. Wnętrze buta jest już w paru miejscach uszkodzone i lekko przetarła się siateczka na przodzie, ale nic nie obciera. Aha, i chyba są najbardziej przewiewne spośród tych całych czterech par, których używałam. A że są tanie, to myślę o kupnie następnych.Widzę na run-logu, że biegasz w Duramo 5... i to nawet sporo...jak się sprawują...?
A jakże, niektórzy nawet będą aż do Agrykoli, bo dalej nie wiem czy dam radęwypass pisze:Kibiców masz oczywiście !![]()