ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

rosalka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wypadłam z obiegu, ale jak zerknęłam jednym okiem szybciutko to widzę że ostro biegacie :) Super!

Ja wczoraj nareszcie osiągnęłam swój długo wyczekiwany cel. UDAŁO SIĘ! Przebiegłam upragnione 10 km! :hej: :hej: :hej: Średnie tempo wprawdzie godne żółwia, 6.04, na usprawiedliwienie mam tylko to że 2 razy na światłach musiałam się zatrzymać, ale i tak dumna jestem z siebie bardzo :hahaha:
PKO
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kasia41 pisze:Papilonka już właśnie kotek ma kołtuny,dlatego dzięki za pomoc w wyborze grzebienia.
Kotka znalazł mój syn przywiązanego do przystanku autobusowego linka taką cienką metalową,aż dziw,że sie nie udusił :wrrwrr:
ludzie czasem są beznadziejni .....
jakiś czas temu trafił do schroniska kot, który był w lesie przywiązany sznurkiem za łapkę.... łapka masakrycznie spuchnięta, sznurek usuwany pod narkozą, łapka cudem uratowana....

dobrze, że trafił na was..... :)
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Witajcie Dziewczyny!!
Jutro wracam do świata żywych,czyli kończy mi się zwolnienie lekarskie i wracam do pracy.
Myślę sobie,że może pod koniec tygodnia spróbuje potruchtać,tylko wydaje mi się,że z bandażem będzie chyba mało komfortowe,a bez to mogę odczuwać ból,no cóż zobaczę.

Matika czy udało Ci się coś załatwić ze zmianą strefy,bo nie wyobrażam sobie,żebyś wystartowała stamtąd gdzie zostałaś przypisana?Stracisz dużo energii na przeciskanie się do przodu,jak to czasami nie warto mówić prawdę?Pewnie gdybyś wiedziała to nie zaznaczyłabyś,że biegniesz pierwszy raz?
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Charm czasami jestem zła na siebie,że nauczyłam mojego syna takiej wrażliwości na otaczający nas świat,bo cały czas ratujemy jakieś zwierzątka.Ja od paru lat mieszkam na wsi,a wiecie jakie traktowanie jest zwierząt??? :wrrwrr:
Już prawie nikt z sąsiadów ze mną nie rozmawia,ale za to pieski są lepiej traktowane,coś za coś.
Niestety często ludzie mieszkający w bloku biorą pieska jak jest malutki to fajnie,a później zdarza się że wyrzucają i później te psiny błąkają się po okolicznym lesie,już trzem pieskom przy pomocy syna udało mi się znaleźć im nowy dom :uuusmiech:

Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kambodja pisze:Charm - widać tą radochę na buzi - super - gratulacje pierwszych oficjalnych zawodów !!!!
dziękuję :D

znowu będę na raty odpisywać, znowu na szybko z telefonu...
więc z góry przepraszam za literówki itd....
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kasia41 pisze:Matika czy udało Ci się coś załatwić ze zmianą strefy,bo nie wyobrażam sobie,żebyś wystartowała stamtąd gdzie zostałaś przypisana?Stracisz dużo energii na przeciskanie się do przodu,jak to czasami nie warto mówić prawdę?Pewnie gdybyś wiedziała to nie zaznaczyłabyś,że biegniesz pierwszy raz?
jestem w trakcie, może coś z tego wyjdzie, bo w zasadzie to mam jakiś wynik z półmaratonu, ale to był PM trailowy i przebiegnięty wyłącznie w celach niedzielno-treningowych, bez szczególnego napinania się na wynik (1:54). Nie mam oczywiście żadnego oficjalnego certyfikatu z tej imprezy, a tylko wyniki on-line. Nie wiem czy to im wystarczy. Widocznie czas zacząć gromadzić takie rzeczy ;) Nawet nie wiem czemu tego nie zglosiłam, ale może ten PM był już po zapisach :niewiem:
Obrazek
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Ja jutro wracam do biegania. Wyliczylam że do kolejnego półmaratonu mam 6tyg, wiec trzeba trenować. Do drodze dwie dyszki ale to pikuś :-) bo treningowo!

U nas zima :wrrwrr: śnieg pada od wczoraj!
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Mi zeszlo na oskrzela, wiec w tym tygodniu sobie na pewno nie pobiegam, tylko bede walczyc, zeby wyzdrowiec w miare mozliwosci bez antybiotyku. Maz oczywiscie wypomina mi co 5 minut dlaczego jeszcze jestem chora. Ech...
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

Przeglądając różne strony ze zdjęciami z Sobótki trafiłem na jedno zdjęcie ASK i 3 PaulinyJ. Chcecie?
Pewnie jest więcej ale te mi się rzuciły w oczy. Siebie znalazłem na jednym na którym w miarę mnie widać i na 2 gdzie widać żonę i mnie z tyłu jak już się zbieramy do domu :).
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Chcemy
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kojer oczywiście wrzuć zdjęcia :taktak:

ASK no tym startem pewnie sama troszkę przyczyniłaś się do rozwoju choroby :niewiem: A wiesz jak to z mężczyznami,jak mogą nam coś wytknąć,to są w swoim żywiole.Zdrowiej Kochana :uuusmiech:

Matika jak Ty lajtowo biegasz 1.54 to jestem pewna,że złamiesz w Berlinie 1.40,czego Ci życzę!!!!Tym bardziej,że mówią,że trasa w Berlinie jest ponoć szybka.

PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Chcemy!!
Chcemy strony także :-)
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fotki wyyyypassss!!!!!!!!! Tylko tyle powiem! WOW :hej:
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

extra fotki-jakie ladne dziewczyny :hej: NASZE :bum:

paulina-jestes ...slodka :hej:
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ