Na pewno nie masz.Morcin pisze:Raczej nie przesiaduję na siłowni, będzie z 12-13%.
Możesz spokojnie pomyśleć żeby do 10kg zrzucić.
Na pewno nie masz.Morcin pisze:Raczej nie przesiaduję na siłowni, będzie z 12-13%.
Zakaz jedzenia chleba, makaronów, ryżu, kartofli i słodyczy. No i zakaz picia alkoholu. Za 2 tygodnie zobaczysz wyniki.Morcin pisze:Dzięki za rady. Myślę , że to jest ta bariera przez która mam trudności z szybszym bieganiem .
Dużo sobie tego nie umie wyobrazić, dlatego maja problemy żeby schudnąć. Żadne zboża.Morcin pisze:Trochę trudno mi sobie wyobrazić posiłki bez ryżu makaronu i ziemniaków , czym można zastąpić ? A chleb nawet własnej roboty z duża ilością maki żytniej i nasion jets niewskazany ?
Powtórz na stadionieluxor1231 pisze:Mierzyłem swój czas i podłamałem się lekko , 2km rozgrzewki , rozciąganie i bieg na 1 km - wynik 3:39 , co prawda kilometr odmierzony z endomondo więc nie wiem jaki jest margines błędu , a także pod koniec było lekko pod górkę czyli czas zapewne byłby w okolicy 3:35 , jak na tyle czasu ile biegam nie jest to zadowalający wynik , macie jakieś rady ?
Miałeś robić coś innego...luxor1231 pisze:Mierzyłem swój czas i podłamałem się lekko , 2km rozgrzewki , rozciąganie i bieg na 1 km - wynik 3:39 , co prawda kilometr odmierzony z endomondo więc nie wiem jaki jest margines błędu , a także pod koniec było lekko pod górkę czyli czas zapewne byłby w okolicy 3:35 , jak na tyle czasu ile biegam nie jest to zadowalający wynik , macie jakieś rady ?
ale co robiłes 300-setki ?Mateusz Listek pisze:ja dziś interwał biegałem i poziom tlenowy czyli saturacje miałem 93% najniższą. Tętno miałem do 180. Tempo od 51-55 sekund na chodniku w butach. Skończyłem nie miałem sił dlaczego saturacja i tętno niskie takie ?
ale ile serii robiłes i na jakiej przeriwe ?Mateusz Listek pisze:ja dziś interwał biegałem i poziom tlenowy czyli saturacje miałem 93% najniższą. Tętno miałem do 180. Tempo od 51-55 sekund na chodniku w butach. Skończyłem nie miałem sił dlaczego saturacja i tętno niskie takie ?