Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
buddha
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:58
Życiówka w maratonie: 3 h 12 min

Nieprzeczytany post

Niech się kontaktuje. Wypraw nie robimy wg. zasady "maszeruj albo giń". Mamy cichą nadzieję że od wiosny skład powiększy się.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki Heniowi i przychylności prezesowi SKOK-u CHMIELEWSKIEGO udało się dorobić 10 koszulek dla dziewcząt (nie miałem już żadnych, męskie jeszcze mam M i S).
Pozwoliłem sobie patrząc w swoje papiery (niedługo zweryfikuję to ze Zbyszkiem) podsumować stan biegaczy naszego Stowarzyszenia:

1. Zapisanych do Stowarzyszenie mam 59 osób.
2. W najbliższą sobotę ma zapisać się 60 osoba !!!
3. Koszulek dla członków wydałem: 37

Zapraszam wszystkich biegaczy w sobotę. Może pobiegamy w koszulkach (oczywiście na dresach) i byśmy zrobili zdjęcie.
Przypominam również, że będę miał gazety biegowe do wypożyczenia.

Pozdrawiam Piotr Kitliński
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj !!! Działo się dzisiaj na Ścieżce Biegowej w Wąwozie LSM!!!
Myślę, że na wspólnym bieganiu była rekordowa ilość uczestników 30.
Do naszego Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego zapisało się kolejnych 4 biegaczy.

Uczestnicy Ścieżek Biegowych złożyli serdeczne życzenia na nowej drodze życia Oli Dudek naszej w-ce prezes Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego. Mam nadzieję, że na zajęciach w następną sobotę tj. 22 lutego pojawi się nas jeszcze więcej bo Ola zapowiedziała słodki tort dla biegaczy.

Tak to dzisiaj wyglądało:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ważna wiadomość!!!
Dzisiaj na Ścieżce mieliśmy też szczególnych gości krewnych Krzyśka Kuśmirka.
Dla tych, którzy nie pamiętają Krzyśka to maratończyk uczestnik Ścieżek Biegowych.
Jadąc na jedno z naszych spotkań biegowych niestety został potrącony przez samochód stracił przytomność, której już nie odzyskał. Po niemal rocznej walce o życie rok temu niestety odszedł od nas.
Jutro w niedzielę 16 lutego o godzinie 10.00 w kościele św. Mikołaja (na Czwartku) odbędzie się msza za Krzyśka.
Zapraszam !!!

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Picia78
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 01:15:09

Nieprzeczytany post

Piotr Kitliński pisze:
Uczestnicy Ścieżek Biegowych złożyli serdeczne życzenia na nowej drodze życia Oli Dudek naszej w-ce prezes Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego. Mam nadzieję, że na zajęciach w następną sobotę tj. 22 lutego pojawi się nas jeszcze więcej bo Ola zapowiedziała słodki tort dla biegaczy.
Oj ile trzeba będzie tych kółek zrobić żeby to wszystko spalić :):):) ze 3 co najmniej :)

A tak przy okazji ruszyły zapisy na Półmaraton Solidarności kto ma ochotę - http://polmaratonsolidarnosci.pl/
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

15 LUTEGO 2014 ROKU W SPALE ODBYŁY SIĘ XXIII Halowe Mistrzostwa Polski Weteranów LA
Wielu z Nas Ścieżkowiczów mogłoby wystartować i Lublin pojawił się.
Pełne wyniki http://www.atp-web.ovh.org/pzwla/index. ... =wynikiall

Oto kogo ja znalazłem:
1m Bobrzyk Leszek Lublin M65 skok w dal-4.37
1m Gawda Piotr Lublin M45 200m-26.52
2m Bobrzyk Leszek Lublin M65 60m-8,93
2m Bobrzyk Leszek Lublin M65 200m-30.40
2m Kamiński Edward Dys k/Lublina M60 400m-01:08.97
2m Gawda Piotr Lublin M45 400m-01:01.57
2m Rosłowicz Jerzy Lublin M60 3000m-11:59.71
2m Kozłowski Robert Lublin M40 kula-13.31
3m Gawda Piotr Lublin M45 60m-8.35
4m Kamiński Edward Dys k/Lublina M60 200m-30.09
4m Kamiński Edward Dys k/Lublina M 60 60m ppł-12.22
4m Rosłowicz Jerzy Lublin M-60 1000m-03:30.90

Za wyjątkiem Roberta wszyscy uczestniczyli w zajęciach Ścieżek Biegowych a Jerzy i Piotr są członkami LSB.
Gratulacje !!!
Piotr Kitliński
Kochi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:05

Nieprzeczytany post

Moja pierwsza taka wycieczka biegowa i tak długi kilometraż :) Jeżeli ktoś się wybiera w okolicy Białki Tatrzańskiej to polecam trasę na Rusinową Polanę gdzie jest jeden z lepszych widoków na tatry i od razu trening podbiegów na 100% :hahaha: Ta trasa mierzyła 36km a różnica poziomów to 532.80m, trasa była straszną męka ale wiedziałam że taka okazja się szybko nie powtórzy :) Najlepsze było to że koło tej polany jest Sanktuarium Maryjne gdzie tamtejsi Ojcowie czekaj na turystów z gorącą herbatą :) Trasa bardzo malownicza i oczywiście robiłam przystanki na zrobienie foty :bleble: Po taki kilometrażu oczywiście na wieczór należą się masaże w termach :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek
Awatar użytkownika
buddha
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:58
Życiówka w maratonie: 3 h 12 min

Nieprzeczytany post

Kochi: wspaniała trasa. Zazdroszczę i gratuluję. Rusinowa Polana to konkretne wyzwanie jak na "pierwszy raz". Chyba musiało trochę boleć? :bum: musisz się spotkać bliżej wiosny z Insane Runners :P
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zgodnie z zapowiedzią dzisiaj na zajęciach fetowaliśmy zamążpójście Oli.
Po rozgrzewce Ola zaserwowała poczęstunek kaloryczny w postaci TORTA.
Nie wiem jak inni ale mi po takim poczęstunku biegało się bardzo dobrze. W sumie przebiegłem 10km.

Oto fotorelacja:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kochi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:05

Nieprzeczytany post

Jeszcze odczuwam ten ból :hej: ale mam nadzieje że szybko zapomnę :) może do wiosny jeszcze podciągnę formę :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Zapraszam na wspólne bieganie na Ścieżce Biegowej. Będzie niespodzianka a może i dwie.
Sprawa wyjaśni się już w jutro!!!
Piotr Kitliński
Ścieżki Biegowe w Wąwozie LSM w sobotę o 10.00 (przy tablicy Ścieżek Biegowych).

PS Zapraszamy stałych uczestników, niestałych oraz całkiem nowych :hej:
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziś, jako że Tłusty Czwartek - jest okazja, żeby pączkami podładować zapasy energetyczne po wyczerpujących treningach :) A z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że każdy biegający w sobotę na Ścieżce Biegowej ma olbrzymią szansę na wygranie lub wylosowanie kolejnej porcji tłustoczwartkowego pączka - do zobaczenia zatem :)
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:51
Życiówka w maratonie: 02:59:53

Nieprzeczytany post

Mamy jeszce jedno miejsce w aucie w niedzielę, jedziemy do PPN ( Poleskiego Parku Narodowego ) by w lajtowym tempie zrobić ok. 30km plus minus oczywiście :bum:
Wyjazd planujemy o 7:30, powrót nie dalej niż o 13:30.
Chętni niech się odzywają na kom. 608498431.
Łukasz Kowalski
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 41:34
Życiówka w maratonie: 03:59:22

Nieprzeczytany post

http://www.endomondo.com/event/14535634 Osoby, które korzystają z aplikacji Endomondo mogą zobaczyć pod powyższym linkiem trasę naszego biegu i dodać bieg do kalendarza. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cieszę się, że na wspólnym bieganiu na Ścieżkach Biegowych jest nas tak dużo. Fajnie jest, że pojawiają się zawsze nowi ludzie, którzy chcą z nami pobiegać. Mam nadzieję, że już tworzymy pewną rodzinę biegaczy w Lublinie a świadczy o tym m.in to że trener nim coś powie wszystkim musi kilka razy zgłosić chęć przemówienia. Podoba mi się, że nie tylko przychodzimy wspólnie pobiegać, ale również nawiązujemy nowe znajomości, w czasie biegu rozmawiamy na różne tematy. Nie jestem jeszcze stary :nienie: ale biegam systematycznie od niemal 30 lat ("zawodowo", półamatorsko i amatorsko) i zawsze biegałem dla przyjemności przebywania z innymi biegaczami a przy okazji osiągnięcia jakiegoś sukcesu.

Tak więc zapraszam jeszcze raz wszystkich, którzy kiedyś z nami biegali oczywiście aktualnie biegających ale również tych, którzy biegają samotnie lub chcą zacząć biegać.

PS Nie wiedziałem, że biegam już tyle lat a jeszcze dodać te wyścigi pod blokiem w podstawówce !!!

A tak biegaliśmy w sobotę:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kto był cierpliwy i spotkał na Ścieżce prezesa LSB Zbyszka ten otrzymał zestaw energii w postaci pączka.

Obrazek
ODPOWIEDZ