Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
buddha
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:58
Życiówka w maratonie: 3 h 12 min

Nieprzeczytany post

Niech się kontaktuje. Wypraw nie robimy wg. zasady "maszeruj albo giń". Mamy cichą nadzieję że od wiosny skład powiększy się.
PKO
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki Heniowi i przychylności prezesowi SKOK-u CHMIELEWSKIEGO udało się dorobić 10 koszulek dla dziewcząt (nie miałem już żadnych, męskie jeszcze mam M i S).
Pozwoliłem sobie patrząc w swoje papiery (niedługo zweryfikuję to ze Zbyszkiem) podsumować stan biegaczy naszego Stowarzyszenia:

1. Zapisanych do Stowarzyszenie mam 59 osób.
2. W najbliższą sobotę ma zapisać się 60 osoba !!!
3. Koszulek dla członków wydałem: 37

Zapraszam wszystkich biegaczy w sobotę. Może pobiegamy w koszulkach (oczywiście na dresach) i byśmy zrobili zdjęcie.
Przypominam również, że będę miał gazety biegowe do wypożyczenia.

Pozdrawiam Piotr Kitliński
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj !!! Działo się dzisiaj na Ścieżce Biegowej w Wąwozie LSM!!!
Myślę, że na wspólnym bieganiu była rekordowa ilość uczestników 30.
Do naszego Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego zapisało się kolejnych 4 biegaczy.

Uczestnicy Ścieżek Biegowych złożyli serdeczne życzenia na nowej drodze życia Oli Dudek naszej w-ce prezes Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego. Mam nadzieję, że na zajęciach w następną sobotę tj. 22 lutego pojawi się nas jeszcze więcej bo Ola zapowiedziała słodki tort dla biegaczy.

Tak to dzisiaj wyglądało:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ważna wiadomość!!!
Dzisiaj na Ścieżce mieliśmy też szczególnych gości krewnych Krzyśka Kuśmirka.
Dla tych, którzy nie pamiętają Krzyśka to maratończyk uczestnik Ścieżek Biegowych.
Jadąc na jedno z naszych spotkań biegowych niestety został potrącony przez samochód stracił przytomność, której już nie odzyskał. Po niemal rocznej walce o życie rok temu niestety odszedł od nas.
Jutro w niedzielę 16 lutego o godzinie 10.00 w kościele św. Mikołaja (na Czwartku) odbędzie się msza za Krzyśka.
Zapraszam !!!

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Picia78
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 01:15:09

Nieprzeczytany post

Piotr Kitliński pisze:
Uczestnicy Ścieżek Biegowych złożyli serdeczne życzenia na nowej drodze życia Oli Dudek naszej w-ce prezes Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego. Mam nadzieję, że na zajęciach w następną sobotę tj. 22 lutego pojawi się nas jeszcze więcej bo Ola zapowiedziała słodki tort dla biegaczy.
Oj ile trzeba będzie tych kółek zrobić żeby to wszystko spalić :):):) ze 3 co najmniej :)

A tak przy okazji ruszyły zapisy na Półmaraton Solidarności kto ma ochotę - http://polmaratonsolidarnosci.pl/
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

15 LUTEGO 2014 ROKU W SPALE ODBYŁY SIĘ XXIII Halowe Mistrzostwa Polski Weteranów LA
Wielu z Nas Ścieżkowiczów mogłoby wystartować i Lublin pojawił się.
Pełne wyniki http://www.atp-web.ovh.org/pzwla/index. ... =wynikiall

Oto kogo ja znalazłem:
1m Bobrzyk Leszek Lublin M65 skok w dal-4.37
1m Gawda Piotr Lublin M45 200m-26.52
2m Bobrzyk Leszek Lublin M65 60m-8,93
2m Bobrzyk Leszek Lublin M65 200m-30.40
2m Kamiński Edward Dys k/Lublina M60 400m-01:08.97
2m Gawda Piotr Lublin M45 400m-01:01.57
2m Rosłowicz Jerzy Lublin M60 3000m-11:59.71
2m Kozłowski Robert Lublin M40 kula-13.31
3m Gawda Piotr Lublin M45 60m-8.35
4m Kamiński Edward Dys k/Lublina M60 200m-30.09
4m Kamiński Edward Dys k/Lublina M 60 60m ppł-12.22
4m Rosłowicz Jerzy Lublin M-60 1000m-03:30.90

Za wyjątkiem Roberta wszyscy uczestniczyli w zajęciach Ścieżek Biegowych a Jerzy i Piotr są członkami LSB.
Gratulacje !!!
Piotr Kitliński
Kochi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:05

Nieprzeczytany post

Moja pierwsza taka wycieczka biegowa i tak długi kilometraż :) Jeżeli ktoś się wybiera w okolicy Białki Tatrzańskiej to polecam trasę na Rusinową Polanę gdzie jest jeden z lepszych widoków na tatry i od razu trening podbiegów na 100% :hahaha: Ta trasa mierzyła 36km a różnica poziomów to 532.80m, trasa była straszną męka ale wiedziałam że taka okazja się szybko nie powtórzy :) Najlepsze było to że koło tej polany jest Sanktuarium Maryjne gdzie tamtejsi Ojcowie czekaj na turystów z gorącą herbatą :) Trasa bardzo malownicza i oczywiście robiłam przystanki na zrobienie foty :bleble: Po taki kilometrażu oczywiście na wieczór należą się masaże w termach :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek
Awatar użytkownika
buddha
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:58
Życiówka w maratonie: 3 h 12 min

Nieprzeczytany post

Kochi: wspaniała trasa. Zazdroszczę i gratuluję. Rusinowa Polana to konkretne wyzwanie jak na "pierwszy raz". Chyba musiało trochę boleć? :bum: musisz się spotkać bliżej wiosny z Insane Runners :P
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zgodnie z zapowiedzią dzisiaj na zajęciach fetowaliśmy zamążpójście Oli.
Po rozgrzewce Ola zaserwowała poczęstunek kaloryczny w postaci TORTA.
Nie wiem jak inni ale mi po takim poczęstunku biegało się bardzo dobrze. W sumie przebiegłem 10km.

Oto fotorelacja:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kochi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:05

Nieprzeczytany post

Jeszcze odczuwam ten ból :hej: ale mam nadzieje że szybko zapomnę :) może do wiosny jeszcze podciągnę formę :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Zapraszam na wspólne bieganie na Ścieżce Biegowej. Będzie niespodzianka a może i dwie.
Sprawa wyjaśni się już w jutro!!!
Piotr Kitliński
Ścieżki Biegowe w Wąwozie LSM w sobotę o 10.00 (przy tablicy Ścieżek Biegowych).

PS Zapraszamy stałych uczestników, niestałych oraz całkiem nowych :hej:
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziś, jako że Tłusty Czwartek - jest okazja, żeby pączkami podładować zapasy energetyczne po wyczerpujących treningach :) A z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że każdy biegający w sobotę na Ścieżce Biegowej ma olbrzymią szansę na wygranie lub wylosowanie kolejnej porcji tłustoczwartkowego pączka - do zobaczenia zatem :)
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:51
Życiówka w maratonie: 02:59:53

Nieprzeczytany post

Mamy jeszce jedno miejsce w aucie w niedzielę, jedziemy do PPN ( Poleskiego Parku Narodowego ) by w lajtowym tempie zrobić ok. 30km plus minus oczywiście :bum:
Wyjazd planujemy o 7:30, powrót nie dalej niż o 13:30.
Chętni niech się odzywają na kom. 608498431.
Łukasz Kowalski
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 41:34
Życiówka w maratonie: 03:59:22

Nieprzeczytany post

http://www.endomondo.com/event/14535634 Osoby, które korzystają z aplikacji Endomondo mogą zobaczyć pod powyższym linkiem trasę naszego biegu i dodać bieg do kalendarza. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cieszę się, że na wspólnym bieganiu na Ścieżkach Biegowych jest nas tak dużo. Fajnie jest, że pojawiają się zawsze nowi ludzie, którzy chcą z nami pobiegać. Mam nadzieję, że już tworzymy pewną rodzinę biegaczy w Lublinie a świadczy o tym m.in to że trener nim coś powie wszystkim musi kilka razy zgłosić chęć przemówienia. Podoba mi się, że nie tylko przychodzimy wspólnie pobiegać, ale również nawiązujemy nowe znajomości, w czasie biegu rozmawiamy na różne tematy. Nie jestem jeszcze stary :nienie: ale biegam systematycznie od niemal 30 lat ("zawodowo", półamatorsko i amatorsko) i zawsze biegałem dla przyjemności przebywania z innymi biegaczami a przy okazji osiągnięcia jakiegoś sukcesu.

Tak więc zapraszam jeszcze raz wszystkich, którzy kiedyś z nami biegali oczywiście aktualnie biegających ale również tych, którzy biegają samotnie lub chcą zacząć biegać.

PS Nie wiedziałem, że biegam już tyle lat a jeszcze dodać te wyścigi pod blokiem w podstawówce !!!

A tak biegaliśmy w sobotę:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kto był cierpliwy i spotkał na Ścieżce prezesa LSB Zbyszka ten otrzymał zestaw energii w postaci pączka.

Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ