dobre i tanie buty:) - supinacja
-
- Wyga
Witam. Prosze o rade - szukam butow dla siebie. Zamierzam biegac drugi sezon (zimą miałem przerwę), przede wszystkim po bieżni, ale również po ścieżkach w lesie i na polach. Według testów mam supinację, więc chyba powinienem kupić buty amortyzujące (cusioned)? Jaki model kupić. Cena do 200, góra 300 zł. I od razu pytanie o dobry sklep w Krakowie lub Kielcach. Dzieki
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Albo dobry albo tani 
Ale do 300pln powinieneś się zmieścić.
Biegam po podobnych terenach i również mam supinację, więc spokojnie mogę Ci poradzić NB 830. To nie jest najnowszy model, więc możesz mieć problemy z kupnem. Ale mnie służą, więc polecam.
Sprawdź jeszcze tu: New Balance

Ale do 300pln powinieneś się zmieścić.
Biegam po podobnych terenach i również mam supinację, więc spokojnie mogę Ci poradzić NB 830. To nie jest najnowszy model, więc możesz mieć problemy z kupnem. Ale mnie służą, więc polecam.
Sprawdź jeszcze tu: New Balance
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
-
- Wyga
Dzięki za odpowiedź. Popytam o te buty. Tylko chciałbym trafić do sklepu w którym, gdy powiem, że mam tendencję do supinacji, nie pomyślą o jakiejś wstydliwej chorobie (mina ostatniego sprzedawcy, którego prosiłem o radę, wyrażała współczucie:)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jeżeli Kielce - to chyba masz Panią Izę pod bokiem sprzedająca bardzo dobre buty Mizuno.
Wejdź na biegajznami.pl - tam w dziale sprzęt znajdziesz opisy butów Mizuno wraz z kontaktem.
Wejdź na biegajznami.pl - tam w dziale sprzęt znajdziesz opisy butów Mizuno wraz z kontaktem.