Szymon - komentarze
Moderator: infernal
- det_gittes
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:14
- Życiówka w maratonie: brak
Hej, pisałeś, że biegasz teraz częściej w okolicach Rusałki - czy tam też robisz podbiegi? Sam dopiero od niedawna robię podbiegi i jeszcze nie zdecydowałem, które miejsce jest do tego najlepsze
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
czołem!
Podbiegów przeróżnych nad Rusałką dostatek i można wybrać sobie co komu pasuje. Jak biegnąc stadionu wzdłuż jeziora (ale nad samym brzegiem, tylko tak jak pierwsze okrążenie GP) dobiegasz do infrastruktury plażowej, to tuż przed nią jest odbitka w prawo pod górkę. Droga asfaltowa prowadzi aż do ulicy, a równolegle do niej idzie droga leśna. Tam sobie dziś latałem. Ogólnie polecam eksplorację wszelkich bocznych ścieżynek, bo biega się na nich o niebo fajniej niż nad samym jeziorem.
Podbiegów przeróżnych nad Rusałką dostatek i można wybrać sobie co komu pasuje. Jak biegnąc stadionu wzdłuż jeziora (ale nad samym brzegiem, tylko tak jak pierwsze okrążenie GP) dobiegasz do infrastruktury plażowej, to tuż przed nią jest odbitka w prawo pod górkę. Droga asfaltowa prowadzi aż do ulicy, a równolegle do niej idzie droga leśna. Tam sobie dziś latałem. Ogólnie polecam eksplorację wszelkich bocznych ścieżynek, bo biega się na nich o niebo fajniej niż nad samym jeziorem.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
O to, to, toszymon_szym pisze:Ogólnie polecam eksplorację wszelkich bocznych ścieżynek, bo biega się na nich o niebo fajniej niż nad samym jeziorem.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze zatęsknisz do mniej szacownej kategorii
Najlepszego!
Najlepszego!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Wiela tam wyhasałeś w styczniu? (Nie chce mi się zliczać)
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
dzięki za życzenia! kategoria rzecz nabyta i zawracać sobie nią głowy nie zamierzam
Sylwek, w tym miesiącu 237 km. Takiego przebiegu nie miałem co najmniej od roku (dawniejszych zapisów nie sprawdzałem). Nie przekraczałem od dawna dwustu, a zazwyczaj byłem sporo poniżej.
Sylwek, w tym miesiącu 237 km. Takiego przebiegu nie miałem co najmniej od roku (dawniejszych zapisów nie sprawdzałem). Nie przekraczałem od dawna dwustu, a zazwyczaj byłem sporo poniżej.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Szymon, stadion Olimpiakosu jest bezproblemowo dostępny dla ludków z zewnątrz?
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Ja wchodziłem już z rana, w dzień i po 20. Nigdy nie miałem żadnych problemów, zawsze otwarte.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
Co to za kolce można wiedzieć ?
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
tak mi się skojarzyło z powrotami do domu
kolce Joma 6624, takie:
Od razu wyjąłem obcego z zapiętka, bo nawet stało się w nich niezbyt wygodnie. Sylw3g swego czasu opracował bardzo wygodną metodę operacji na tym konkretnym modelu, z której skorzystałem. Jak coś, to pewnie wezmę je na GP 22-go, jeśli chcesz to sobie obejrzysz/przymierzysz. Pozdr
kolce Joma 6624, takie:
Od razu wyjąłem obcego z zapiętka, bo nawet stało się w nich niezbyt wygodnie. Sylw3g swego czasu opracował bardzo wygodną metodę operacji na tym konkretnym modelu, z której skorzystałem. Jak coś, to pewnie wezmę je na GP 22-go, jeśli chcesz to sobie obejrzysz/przymierzysz. Pozdr
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
No fajnie się prezentują i czytam że podobno i na bieżnię i na przełaj się nadają, a u konkurencji przeważnie dość wyraźny podział (przynajmniej w opisach). Dzięki za informację i za propozycję przymiarki, ale niestety na tym GP mnie nie będzie, może na następnym się uda, więc jak coś to się przypomnę kilka dni przed .