Robert - komentarze
Moderator: infernal
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ostro tyrasz. Ale co tam, przynajmniej będę miał kogo gonić w Toruniu
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Taaa, akurat... Znam Twoje możliwości, obaj wiemy, że gonił to będę ja Ciebie; i to tylko na początku, bo potem mi uciekniesz No i nie wiem, czy nie spotkamy się wcześniej... , że tak powiem na Twoim gruncie...hotmas pisze:Ostro tyrasz. Ale co tam, przynajmniej będę miał kogo gonić w Toruniu
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Toś mi teraz zadał zagadkę... Toruń 4.05, Świecie czyli mój teren 17.05 (ale tu niestety nie staruję) Czyżbyś się szykował .....
Nie dziw się, że Ci w tej hali nie wyszło. Po prostu odwykłeś i tyle poza tym to naprawdę Cię za to podziwiałem. Parafrazując klasyka "Jest zima, to musi być ślisko" tża się przyzwyczaić i troszku zwolnić.
Pytanko mam jeszcze odnośnie foot poda. Masz Garmina czy parowałeś jakiś tańszy?
Nie dziw się, że Ci w tej hali nie wyszło. Po prostu odwykłeś i tyle poza tym to naprawdę Cię za to podziwiałem. Parafrazując klasyka "Jest zima, to musi być ślisko" tża się przyzwyczaić i troszku zwolnić.
Pytanko mam jeszcze odnośnie foot poda. Masz Garmina czy parowałeś jakiś tańszy?
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Myślałem, że u "siebie" biegniesz, ale jak rozumiem nie bardzo da się pogodzić rolę organizatora z zawodnikiem. Ja jeszcze się zastanawiam... Co do foot poda: mam "oryginalny", ale ani go nie parowałem, ani nie kalibrowałem. Po prostu zegarek go znalazł i tylehotmas pisze:Toś mi teraz zadał zagadkę... Toruń 4.05, Świecie czyli mój teren 17.05 (ale tu niestety nie staruję) Czyżbyś się szykował .....
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Na Garminowskiego mnie na razie nie stać, za duże inwestycje poczyniłem, może kiedyś
Co do Bieg Rycerskiego, taka rola współorganizatora. Ktoś musi posprzątać, tym bardziej, że niektórzy z orgów, chcą biec Ale co tam odbiję sobie tydzień później w Kwidzyniu
Co do Bieg Rycerskiego, taka rola współorganizatora. Ktoś musi posprzątać, tym bardziej, że niektórzy z orgów, chcą biec Ale co tam odbiję sobie tydzień później w Kwidzyniu
-
- Zaprawiony W Bojach
Takem pomyślała... nieprawdą jest tylko jakobym uważała, że jesteś monotematycznyjak Ewelina będzie to czytać, to w tej chwili pomyśli: a ten znowu o swoim wieku; co za monotematyczny facet z kompleksem wieku średniego
...A w średnim wieku to Ty będziesz za dziesięć lat
Ps. Twoje bieganie skłania mnie do refleksji i powoduje kaca moralnego
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
I dobrze Ci takfrelka pisze: Ps. Twoje bieganie skłania mnie do refleksji i powoduje kaca moralnego
To nie miało być ponaglenie. Bardziej zapytanie co się dzieje i ewentualny kop motywacyjnyDodatkowo Tomek napisał, że jeszcze chwila i otrzymał bym SMS-we ponaglenie. Nie chcę ryzykować Będę biegał... Po prostu...
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Popieram zarówno radę jak i refleksję
-
- Zaprawiony W Bojach
Wypraszam sobie insynuacje jakobym wcale nie biegała pff Ostatnio biegam tyle na ile zdrowie mi pozwala. I choć nie jestem z tego zadowolona, to ważne, że jakoś tam się 'kulam' od czasu do czasu. Dziś 4km, jutro 4,5, a w maju może jakaś dyszka się trafi...np. w Toruniu...?hotmas pisze:I dobrze Ci takfrelka pisze: Ps. Twoje bieganie skłania mnie do refleksji i powoduje kaca moralnego
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Nie odzywasz się więc nie wiem, że biegasz A co do tej dyszki w Toruniu to tylko spróbuj się migać . Osobiście odwiozę Roberta do domu, a wtedy ....
Ahaaa i zdrówka życzę
Ahaaa i zdrówka życzę
-
- Zaprawiony W Bojach
Czuję, że ja też bym polubiła...zwłaszcza w Płocku Na moich terenach ostatnio oprócz psów zaczęły grasować sarny i zające... te ostatnie - najgroźniejsze...polubiłbym bieganie w mieście :uuusmiech:
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
I tak właśnie byłohotmas pisze: To nie miało być ponaglenie. Bardziej zapytanie co się dzieje i ewentualny kop motywacyjny
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
No to pięknie, a nic się Koledze nie pochwaliłaś....frelka pisze: .... Ostatnio biegam tyle na ile zdrowie mi pozwala. I choć nie jestem z tego zadowolona, to ważne, że jakoś tam się 'kulam' od czasu do czasu. Dziś 4km, jutro 4,5, a w maju może jakaś dyszka się trafi...np. w Toruniu...?
-
- Zaprawiony W Bojach
Bo nie ma czym się chwalić... Jak przestanę się szarpać i zacznę biegać na poważnie, to będę coś skrobać na forum. Tymczasem nie pozostaje mi nic innego jak podziwiać Twoje postępy i dalej znosić mego moralniaka
Niech moc będzie z Tobą!
Niech moc będzie z Tobą!