Robert - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ostro tyrasz. Ale co tam, przynajmniej będę miał kogo gonić w Toruniu :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
roberturbanski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:11

Nieprzeczytany post

hotmas pisze:Ostro tyrasz. Ale co tam, przynajmniej będę miał kogo gonić w Toruniu :)
Taaa, akurat... :usmiech: Znam Twoje możliwości, obaj wiemy, że gonił to będę ja Ciebie; i to tylko na początku, bo potem mi uciekniesz :usmiech: No i nie wiem, czy nie spotkamy się wcześniej... :usmiech: , że tak powiem na Twoim gruncie... :oczko:
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Toś mi teraz zadał zagadkę... Toruń 4.05, Świecie czyli mój teren 17.05 (ale tu niestety nie staruję) :niewiem: Czyżbyś się szykował ..... :orany:

Nie dziw się, że Ci w tej hali nie wyszło. Po prostu odwykłeś i tyle poza tym to naprawdę Cię za to podziwiałem. Parafrazując klasyka "Jest zima, to musi być ślisko" tża się przyzwyczaić i troszku zwolnić.
Pytanko mam jeszcze odnośnie foot poda. Masz Garmina czy parowałeś jakiś tańszy?
Awatar użytkownika
roberturbanski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hotmas pisze:Toś mi teraz zadał zagadkę... Toruń 4.05, Świecie czyli mój teren 17.05 (ale tu niestety nie staruję) :niewiem: Czyżbyś się szykował ..... :orany:

Nie dziw się, że Ci w tej hali nie wyszło. Po prostu odwykłeś i tyle poza tym to naprawdę Cię za to podziwiałem. Parafrazując klasyka "Jest zima, to musi być ślisko" tża się przyzwyczaić i troszku zwolnić.
Pytanko mam jeszcze odnośnie foot poda. Masz Garmina czy parowałeś jakiś tańszy?
Myślałem, że u "siebie" biegniesz, ale jak rozumiem nie bardzo da się pogodzić rolę organizatora z zawodnikiem. Ja jeszcze się zastanawiam... :usmiech: Co do foot poda: mam "oryginalny", ale ani go nie parowałem, ani nie kalibrowałem. Po prostu zegarek go znalazł i tyle :taktak:
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na Garminowskiego mnie na razie nie stać, za duże inwestycje poczyniłem, może kiedyś ;)
Co do Bieg Rycerskiego, taka rola współorganizatora. Ktoś musi posprzątać, tym bardziej, że niektórzy z orgów, chcą biec :oczko: Ale co tam odbiję sobie tydzień później w Kwidzyniu :)
frelka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jak Ewelina będzie to czytać, to w tej chwili pomyśli: a ten znowu o swoim wieku; co za monotematyczny facet z kompleksem wieku średniego :usmiech:
Takem pomyślała... :hahaha: nieprawdą jest tylko jakobym uważała, że jesteś monotematyczny
...A w średnim wieku to Ty będziesz za dziesięć lat :hejhej:

Ps. Twoje bieganie skłania mnie do refleksji i powoduje kaca moralnego :ojoj:
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

frelka pisze: Ps. Twoje bieganie skłania mnie do refleksji i powoduje kaca moralnego :ojoj:
I dobrze Ci tak :hahaha:
Dodatkowo Tomek napisał, że jeszcze chwila i otrzymał bym SMS-we ponaglenie. Nie chcę ryzykować :oczko: Będę biegał... Po prostu...
To nie miało być ponaglenie. Bardziej zapytanie co się dzieje i ewentualny kop motywacyjny :hahaha:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biegaj, po prostu :) wbrew pozorom, to też trzeba umieć. Niektórzy nigdy się tego nie nauczą, a szkoda :)
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Popieram zarówno radę jak i refleksję :)
frelka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hotmas pisze:
frelka pisze: Ps. Twoje bieganie skłania mnie do refleksji i powoduje kaca moralnego :ojoj:
I dobrze Ci tak :hahaha:
Wypraszam sobie insynuacje jakobym wcale nie biegała pff :oczko: :bum: Ostatnio biegam tyle na ile zdrowie mi pozwala. I choć nie jestem z tego zadowolona, to ważne, że jakoś tam się 'kulam' od czasu do czasu. Dziś 4km, jutro 4,5, a w maju może jakaś dyszka się trafi...np. w Toruniu...? :hejhej:
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie odzywasz się więc nie wiem, że biegasz :echech: A co do tej dyszki w Toruniu to tylko spróbuj się migać . Osobiście odwiozę Roberta do domu, a wtedy .... :hahaha:

Ahaaa i zdrówka życzę :taktak:
frelka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

...polubiłbym bieganie w mieście :uuusmiech:
Czuję, że ja też bym polubiła...zwłaszcza w Płocku :taktak: Na moich terenach ostatnio oprócz psów zaczęły grasować sarny i zające... te ostatnie - najgroźniejsze :hahaha:
Awatar użytkownika
roberturbanski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hotmas pisze: To nie miało być ponaglenie. Bardziej zapytanie co się dzieje i ewentualny kop motywacyjny :hahaha:
I tak właśnie było :taktak:
Awatar użytkownika
roberturbanski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

frelka pisze: .... Ostatnio biegam tyle na ile zdrowie mi pozwala. I choć nie jestem z tego zadowolona, to ważne, że jakoś tam się 'kulam' od czasu do czasu. Dziś 4km, jutro 4,5, a w maju może jakaś dyszka się trafi...np. w Toruniu...? :hejhej:
No to pięknie, a nic się Koledze nie pochwaliłaś.... :oczko:
frelka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bo nie ma czym się chwalić... :lalala: Jak przestanę się szarpać i zacznę biegać na poważnie, to będę coś skrobać na forum. Tymczasem nie pozostaje mi nic innego jak podziwiać Twoje postępy i dalej znosić mego moralniaka :echech:
Niech moc będzie z Tobą! :hejhej:
ODPOWIEDZ